Ειδήσεις

«Τη Βιάννο και τα Ανώγεια τα ’κάψαν οι ναζί»

Προχθές έγινε στο γήπεδο της Βιάννου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΗ, ο αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας του Πατούχα και του Τηγανίτη.

Άλλο και πάλι και τούτο... Προχθές έγινε στο γήπεδο της Βιάννου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΗ, ο αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας του Πατούχα και του Τηγανίτη.

Οι φίλαθλοι του Τηγανίτη, που ακολούθησαν την ομάδα τους από το Ηράκλειο, θέλησαν να ανεβάσουν ένα πανό που έγραφε τα εξής:

«Τη Βιάννο και τα Ανώγεια τα 'κάψαν οι ναζί, φασίστες δε χωράνε σε τούτο το νησί».

Όπως καταγγέλλεται, ωστόσο, από τους ανθρώπους του Τηγανίτη μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο διαιτητής της αναμέτρησης δε δέχτηκε την παρουσία του πανό μέσα στο γήπεδο, ζητώντας επανειλημμένα να κατέβει.

«Απαράδεκτη συμπεριφορά σε έναν τέτοιο μαρτυρικό τόπο, με τόσους νεκρούς αγωνιστές. Η λογοκρισία, η φίμωση και η φασιστικοποίηση στα γήπεδα δεν περνά!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Να σημειώσουμε ότι το επίμαχο πανό αναρτάται από τους οπαδούς του Τηγανίτη εδώ και πολύ καιρό σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα τους, χωρίς φυσικά να υπάρχει ποτέ η παραμικρή αντίδραση από κάποιον...

ΝΑΣ

Σχόλια