Ειδήσεις

Η πρώτη επιστολή του Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωση του

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης με επιστολή του αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του μετά τη σκληρή δοκιμασία που είχε αίσιο τέλος αλλά και τα συναισθήματα του.

Έχοντας συμπληρωθεί ακριβώς μία εβδομάδα από την απελευθέρωση του και έχοντα προηγηθεί 6 μήνες ομηρείας στα χέρια των απαγωγέων του, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης με επιστολή του αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του μετά τη σκληρή δοκιμασία που είχε αίσιο τέλος αλλά και τα συναισθήματα του.

Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους ,αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας, μην παραλείποντας για μια ακόμη φορά να απευθύνει ευχαριστώ στην οικογένεια του , την ΕΛ.ΑΣ αλλά και σε όλους όσοι προσευχήθηκαν να πάνε όλα καλά.

Χαρακτηριστικά ο κ. Λεμπιδάκης αναφέρει:

"Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος. Είμαι καλά στην υγεία μου κι αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ανακούφιση.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου:

?      Την οικογένειά μου που, βιώνοντας πολύ δύσκολες στιγμές, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή επιστροφή μου.

?      Την ηγεσία, τους αξιωματικούς και όλους τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή μου με πάθος, πολύ κόπο, μεθοδικότητα κι αποτελεσματικότητα.

?      Τα στελέχη και τους εργαζόμενους στην επιχείρησή μας που εξασφάλισαν την ομαλή λειτουργία της κατά την απουσία μας.

?      Τους συνεργάτες μας, πελάτες και προμηθευτές, που μας στήριξαν έμπρακτα όλο αυτό το διάστημα.

?      Ολους τους ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους, που συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά μου, ή μας σκέπτονταν και προσεύχονταν για μας.

Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους.

Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν: στα νοσοκομεία, τα πεδία μάχης, τους προσφυγικούς καταυλισμούς, σ/ εκείνους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά."

9 Οκτώβρη 2017

Μιχάλης Λεμπιδάκης

Σχόλια