Ειδήσεις

Με 4 ευρώ κέρδισε στο Τζόκερ -στην Κρήτη το τυχερό δελτίο

Ο τυχερός ή τυχερή δεν έχει εμφανιστεί, ωστόσο σίγουρα για αυτόν ή αυτήν ξημέρωσε μία διαφορετική ημέρα και ξεκίνησε άριστα η εβδομάδα

Με 4 μόλις ευρώ έγινε πλουσιότερος κατά 368.000 ευρώ. Η Θεά Τύχη χαμογέλασε το βράδυ της Κυριακής σε έναν Κρητικό καθώς όπως αποδείχτηκε το δελτίο του στάθηκε άκρως τυχερό και από την συγκεκριμένη κλήρωση κατάφερε να πιάσει το 5+1.

Ο τυχερός ή τυχερή δεν έχει  ακόμη εμφανιστεί, ωστόσο σίγουρα για αυτόν ή αυτήν ξημέρωσε μία διαφορετική ημέρα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η εβδομάδα.

Το δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο του Ηρακλείου της εταιρείας ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY Α.Ε, στην οδό Λευθεραίου στο Μασταμπά.

"Δε γνωρίζουμε ακόμη τον τυχερό, ευχόμαστε όμως τα κέρδη να πάνε σε καλή μεριά και σε ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη," υποστήριξε στο neakriti.gr,  ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ- LOTTERY κ. Μιχάλης Βρέντζος.

Να σημειωθεί πάντως ότι στη χθεσινή κλήρωση το Τζόκερ μοίρασε πολλά χρήματα μετά το τζακ ποτ της προηγούμενης κλήρωσης!

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κλήρωση της Κυριακής  ήταν οι: 21, 23, 25, 29, 32, και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Δύο οι τυχεροί της χθεσινοβραδινής κλήρωσης  στην 1η κατηγορία (5+1) που κέρδισαν από 386.155,30 ευρώ . Εκτός από το Ηράκλειο ένα ακόμη τυχερό δελτίο "έπεσε" και στην Ιστιαία του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Επίσης, ένα από τα τυχερά δελτία φέρει και μία (1) επιτυχία στη 2η κατηγορία (5) η οποία κερδίζει το ποσό των €7.958,48.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη εταιρεία «πέφτουν» βροχή τα χρήματα. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Βρέντζο :  "Στα πρακτορεία μας  έχουν πέσει κατά καιρούς  λαϊκά λαχεία των 600.000 ευρώ  αλλά και 100.000 ευρώ  αλλά και το ΚΙΝΟ των 240.000 τον Αύγουστο".

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια