default-image

Στον ανακριτή την Τετάρτη το ζευγάρι για την άγρια δολοφονία

Κρήτη
Στον ανακριτή την Τετάρτη το ζευγάρι για την άγρια δολοφονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή στη Νεάπολη θα οδηγηθεί την Τετάρτη το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε τον 62χρονο καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη το Σάββατο στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας, καθώς έχουν πάρει προθεσμία.

Ο 37χρονος Βούλγαρος και η 38χρονη που ήταν παντρεμένη με τον άτυχο γιατρό φέρεται να γνώριζε για την επικείμενη δολοφονία, γι' αυτό και θεωρείται συνένοχη στο έγκλημα. για τα κίνητρα της δολοφονικής ενέδρας επικαλούνται και οι δύο καβγάδες και προστριβές που είχε ο 62χρονος καρδιολόγος με τη 38χρονη σύζυγος του.

Ο 37χρονος μάλιστα είχε ομολογήσει εξ' αρχής το καλοστημένο και απάνθρωπο σχέδιο του.  

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Το κατώφλι του ανακριτή Νεαπόλεως θα περάσουν λοιπόν οι δύο θύτες την Τετάρτη, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ - "ΓΑΖΩΣΑΝ" ΤΟ Ι.Χ. ΤΟΥ

Το τελευταίο αντίο στο γιατρό

Στις 5 το απόγευμα, την ώρα που το ζευγάρι οδηγούνταν στον εισαγγελέα, έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 62χρονο άντρα όπου ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου.

Γιατροί, τοπικοί άρχοντες, αλλά και απλός κόσμος, τόσο από τη Σητεία, όσο και από την Ιεράπετρα, βρέθηκαν στην εκκλησία, για να «αποχαιρετήσουν» το γνωστό καρδιολόγο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News