Ειδήσεις

Πήγε να φωτογραφίσει το τοπίο στο Αγιοφάραγγο & εξαφανίστηκε

Όταν ο άντρας της άφησε τη Γερμανίδα για λίγο, εκείνη εξαφανίστηκε. Σε εξέλιξη η επιχείρηση.

Εξαφανισμένη από αργά το απόγευμα της Κυριακής είναι μία Γερμανίδα 74 ετών η οποία είχε πάει για περίπατο με τον άντρα της στο Αγιοφάραγγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέσα της διαδρομής σταμάτησαν σε μία εκκλησία όπου η γυναίκα περίμενε για λίγο το σύζυγό της. Όταν εκείνος γύρισε, δεν τη βρήκε στο σημείο και, ανησυχώντας, ειδοποίησε την Αστυνομία που με τη σειρά της ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Έτσι, περίπου στις 9.30 το βράδυ ξεκίνησαν οι έρευνες για την 74χρονη Γερμανίδα. Στην επιχείρηση «ρίχτηκε» 1 όχημα από το τοπικό κλιμάκιο Μοιρών με 2 άντρες και 1 όχημα της 3ης ΕΜΑΚ με 5 άντρες.

Ωστόσο, μέχρι τα ξημερώματα, η γυναίκα που είχε πάει με το σύζυγό της στο Αγιοφάραγγο προκειμένου να φωτογραφίσουν το τοπίο, δε βρέθηκε. Γι' αυτό το λόγο, θα ξεκινήσουν εκ νέου έρευνες από την Αστυνομία με το πρώτο φως της μέρας, αλλά και με τη βοήθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες πως το ζευγάρι έχει σπίτι στην Πόμπια, που σημαίνει πως βρίσκονται κάποιο χρονικό διάστημα στην Κρήτη ή και ότι γνωρίζουν κάποια από τα μέρη του νησιού.

Σχόλια