Ειδήσεις

Δεύτερο βραβείο στους γιατρούς του Βενιζελείου

Σπουδαία διάκριση για το Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και τους γιατρούς Τμήματος Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Μια σπουδαία διάκριση έλαβε το Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τους γιατρούς του, αλλά και τους γιατρούς του Τμήματος Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, να λαμβάνουν το δεύτερο βραβείο ερευνητικής εργασίας σε Πανελλήνιο Συνέδριο.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί από τα γαστρεντερολογικά και παθολόγο - ανατομικά τμήματα του Βενιζελείου και του Αγία Ολγα, καθώς και οι γιατροί από το τμήμα κοινωνικής ιατρικής του πανεπιστημίου Κρήτης, πήραν το δεύτερο βραβείο στο 37ο Πανελλήνιο συνέδριο Γαστρεντερολογίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες γιατροί βραβεύτηκαν για την έρευνά τους, με θέμα «Cold versus hot endoscopic mucosal resection for nonpedunculated colorectal polyps sized 6-10 mm: a randomized trial».

Στην έρευνα συμμετείχαν οι: Παπαστεργίου, Παρασκευά, Φραγκάκη, Δήμας, Βάρδας, Θεοδωροπούλου, Μάθου, Γιαννακόπουλος, Καρμίρης, Μπητούλη, Απέσσου, Γιαννικάκη, Καραγιάννης, Χλουβεράκης και Πασπάτης.

Το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας που κύριος σκοπός της είναι η εκπαίδευση και σε βάθος ενημέρωση όλων των γιατρών για τα σύγχρονα ζητήματα της γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας.

Σχόλια