default-image

Στον εισαγγελέα το ζευγάρι για τη δολοφονία του γιατρού

Κρήτη
Στον εισαγγελέα το ζευγάρι για τη δολοφονία του γιατρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εισαγγελέα Νεαπόλεως για απολογία οδηγήθηκαν, περίπου, στις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής ο 37χρονος Βούλγαρος και η 38χρονη σύζυγος του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας, με τους δύο αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας να οδηγούνται αύριο στον ανακριτή.

Λένε το «τελευταίο αντίο» στο γιατρό

Στις 5:00 το απόγευμα ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου, στο χωριό Άγιος Στέφανος, με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί στο χώρο της εκκλησίας για το «τελευταίο αντίο» στον καρδιολόγο.

Γιατροί, τοπικοί άρχοντες, αλλά και απλός κόσμος, τόσο από τη Σητεία, όσο και από την Ιεράπετρα, βρέθηκαν στην εκκλησία, για να «αποχαιρετήσουν» το γνωστό καρδιολόγο.

Για… τυπικούς λόγους στον εισαγγελέα το ζευγάρι

Την ίδια ώρα, στις 6:00 το απόγευμα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου τόσο ο 37χρονος, όσο και η 38χρονη, βέβαια για… τυπικούς λόγους, καθώς έχει ήδη απαγγελθεί η κατηγορία για δολοφονία από πρόθεση στο Βούλγαρο εν ενεργεία αστυνομικό, ενώ η 38χρονη κατηγορείται για συνεργεία στη στυγερή ανθρωποκτονία, ενώ, αύριο το πρωί, οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο 37ΧΡΟΝΟΣ

Ο 37χρονος αλλοδαπός ομολόγησε από χτες κιόλας την πράξη του, ενώ η 38χρονη κατηγορείται ως άμεση συνεργός της ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται ότι ομολόγησε εμμέσως τη συνενοχή της, καθώς γνώριζε για το καλοσχεδιασμένο, αιματηρό σχέδιο του 37χρονου ομοεθνή της.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ

Τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης είναι, σύμφωνα με τους κατηγορουμένους, οι καβγάδες και οι προστριβές που είχε ο 62χρονος καρδιολόγος με τη 38χρονη σύζυγό του, με την κοινωνία της Σητείας και του Μακρυ Γυαλού, να υποστηρίζει ότι τα κίνητρα των δραστών δεν αποκλείεται να είναι η μεγάλη ακίνητη και κινητή περιουσία του γιατρού.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News