default-image

Τι δείχνουν κάμερες για την προσπάθεια αρπαγής του μωρού

Κρήτη
Τι δείχνουν κάμερες για την προσπάθεια αρπαγής του μωρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν λέει να κοπάσουν… οι ψίθυροι γύρω από την υπόθεση της προσπάθειας αρπαγής ενός 18μήνου μωρού μαζί με το καρότσι που κρατούσε η μητέρα του και ενώ εκείνη διέσχιζε το παζάρι στο Τυμπάκι.

Η κοινωνία εμφανίζεται αναστατωμένη καθώς το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 το πρωί της περασμένης Παρασκευής και ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στο παζάρι, αλλά παρόλα αυτά ο "επίδοξος απαγωγέας" δε δίστασε να... απλώσει χέρι στο καρότσι και μπροστά στην έντρομη μητέρα να προσπαθήσει να αρπάξει το μωρό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ

Η υπόθεση είχε αίσια κατάληξη για τη μητέρα και το παιδί της μιας και ο άνδρας που επιχείρησε την αρπάγη, τελικά άφησε το καρότσι με το μωρό και τράπηκε σε φυγή, ωστόσο η υπόθεση πλέον έχει περάσει στα χέρια της αστυνομίας που ερευνά εξονυχιστικά όλες τις πτυχές της με στόχο να εντοπίσει το δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αυτός δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία του Τυμπακίου σε αντίθεση με την οικογένεια που μένει μόνιμα εκεί.

Οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας μελετά η αστυνομία

Το προηγούμενο 24ώρο η αστυνομία πήρε στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, μέσω του οποίου, φαίνεται να έχουν καταγραφεί ύποπτες κινήσεις του δράστη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr στα video ξεκαθαρίζεται ο συγκεκριμένος σωματώδης άνδρας να παρακολουθεί στενά τη μητέρα που ανυποψίαστη για το τι την περίμενε διέσχιζε με το καρότσι της το δρόμο του Τυμπακίου.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι πίσω από τη γυναίκα "διακριτικά" βρισκόταν ο συγκεκριμένος άνδρας και λίγο πριν το παζάρι.

Η προανάκριση της υπόθεσης συνεχίζεται ενώ έχουν ληφθεί και σχετικές καταθέσεις και από άτομα που φαίνεται να είδαν ή να αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του συγκεκριμένου άνδρα.

Σε κάθε περίπτωση για το Τυμπάκι, μία φιλήσυχη κοινωνία, αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης τα τελευταία 24ώρα με τη ανησυχία να είναι έκδηλη και όλοι να περιμένουν τις αρχές σύντομα να βρεθούν στα ίχνη του ανθρώπου που επιχείρησε από τη μία στιγμή στην άλλη να πάρει μαζί του το μόλις 18 μηνών αγοράκι.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News