default-image

Φοβερή πρεμιέρα για Αντετοκούνμπο –Ήττα για τους Μπακς (vid)

Μπάσκετ
Φοβερή πρεμιέρα για Αντετοκούνμπο –Ήττα για τους Μπακς (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη του εμφάνιση στην preseason ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των Bucks από τους Bulls.

 

Οι φίλοι των Bucks σε Ελλάδα και ΗΠΑ περίμεναν πως και πως το ντεμπούτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην φετινή preseason. Όπως αποδεικνύεται, άξιζε η αναμονή! Ο Έλληνας guard/forward συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει την περσινή σεζόν, πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση, αλλά στο τέλος έφυγε ηττημένος από το παρκέ, αφού οι Bulls επιβλήθηκαν με 114-101 των Bucks.

 

Ο Γιάννης ξεκίνησε βασικός και έμεινε στο παρκέ για 22 λεπτά, προλαβαίνοντας σε αυτό το διάστημα να σημειώσει 24 πόντους (!) με 7/10 σουτ και 9/13 βολές παρέα με 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο. Από κοντά τον ακολούθησε ο Khris Middleton με 14 πόντους, με τον Greg Monroe να προσθέτει 10 πόντους. Κανένας άλλος παίκτης των Bucks όμως δεν σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων.

 

Για τους Bulls, που έχασαν με τραυματισμό στο δάκτυλο τον Kris Dunn, ο Justin Holiday είχε 21 πόντους, με τους Bobby Portis, Nikola Mirotic και Denzel Valentine να προσθέτουν από 15 πόντους και τον Robin Lopez 12 πόντους.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως όλοι οι περσινοί αγώνες των Bucks: Με τον Γιάννη να μπαίνει στο παρκέ με το πόδι πατημένο στο γκάζι! Ο διεθνής guard/forward ήταν ασταμάτητος στηνπρώτη περίοδο, σημειώνοντας 14 πόντους σε αυτό το διάστημα (και buzzer-beater τρίποντο στο φινάλε της), βάζοντας τους Bucks μπροστά με 27-24. Η συνέχεια πάντως δεν ήταν ανάλογη για το MIlwaukee με τον Γιάννη στον πάγκο.

 

Οι Bulls άρχισαν σταδιακά να ανεβάζουν ρυθμούς στην δεύτερη περίοδο και έχοντας περισσότερες λύσεις πήραν το πάνω χέρι στο ματς, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 60-56. Πλέον το Chicago είχε πάρει φόρα και στην τρίτη περίοδο - παρά την παρουσία του Αντετοκούνμπο στο παρκέ - οι Bulls άρχισαν να διευρύνουν την διαφορά, πηγαίνοντας στο τέταρτο δωδεκάλεπτο όντες μπροστά στο σκορ με 89-77. Στην τέταρτη περίοδο οι βασικοί των δύο ομάδων ήταν πλέον στον πάγκο, με αυτούς των Bulls να καταφέρνουν να συντηρήσουν την διαφορά και το Chicago να φτάνει στη νίκη.

 

 

 

https://twitter.com/Bucks/status/916509480296308736

 

Πηγή: sport24.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News