Ειδήσεις

Πρεμιέρα σήμερα στην ΚΡΗΤΗ TV, για την «ΏΡΑ ΑΙΧΜΗΣ»

Νέα εκπομπή με τον Μάνο Δασκαλάκη πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ ΤV.

Σε ώρα αιχμής η συζήτηση και το ρεπορτάζ αποκτούν ζωηρό ενδιαφέρον και παρεμβαίνουν σε θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. Η νέα εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV έρχεται στο prime time της Δευτέρας για να αναδείξει όλα εκείνα που απασχολούν το νησί μας.

Στην ώρα αιχμής παίρνουν θέση πολιτικοί, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, φορείς και πολίτες ανοίγοντας τον κύκλο του διαλόγου σε μια εκπομπή που παρεμβαίνει, σχολιάζει, κάνει ρεπορτάζ δίνοντας βήμα σε όλους αυτούς που σίγουρα κάτι έχουν να μας πουν.

Με επίκεντρο την Κρήτη και τους ανθρώπους της όλα θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε ώρα αιχμής σε μια τηλεοπτική πρόταση με την σφραγίδα της ΚΡΗΤΗ TV.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» θα αναλύσει την πολιτική βούληση για τον ΒΟΑΚ αλλά και τις  ανθρώπινες τραγωδίες στους δρόμους της Κρήτης.

Θεσμικοί,φορείς αλλά και άνθρωποι που έχουν χάσει στους κρητικούς δρόμους μέλη της οικογένειας τους ενώνουν την φωνή τους και εξηγούν γιατί η Κρήτη χρειάζεται έναν αυτοκινητόδρομο σύγχρονο και ασφαλή.

Στην διάρκεια της «ΏΡΑ ΑΙΧΜΗΣ» ζητείται η άποψη για τον σχεδιασμό του υπουργείου υποδομών ενώ παρουσιάζονται άγνωστες πτυχές της επικινδυνότητας του φονικού βόρειου οδικού άξονα της Κρητης.

Καλεσμένοι, ρεπορτάζ αλλά και συνδέσεις από όλο το νησί και την Αθήνα για ένα ζήτημα που αφορά όλους τους κρητικους.  

Ώρα αιχμής πρεμιέρα τη Δευτέρα με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σχόλια