default-image

«Ανδριανή»: Νέα σεζόν, νέα ώρα, ίδιο πάθος… στην ΚΡΗΤΗ TV!

Life
«Ανδριανή»: Νέα σεζόν, νέα ώρα, ίδιο πάθος… στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη επιστρέφει και μας προτείνει να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψουμε περισσότερο, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά!

Νέες προτάσεις, όμορφες ιδέες, αισιόδοξες σκέψεις, χρήσιμες συμβουλές, μουσική, βιβλία, αθλητισμός, τέχνη, επιστήμη… Kάνουν πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου, στην ΚΡΗΤΗ TV!

Έναρξη νέου κύκλου εκπομπών το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 10:00 το βράδυ, και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 10:25 το βράδυ, σε επανάληψη.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής για τη νέα σεζόν, η Ανδριανή συναντά ανθρώπους εμπνευσμένους, με πάθος, ωραίες ιδέες και όρεξη για ζωή:

Η Κατερίνα Τζιγκουνάκη, πρόεδρος του  Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, μιλά για τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας που είναι συνυφασμένη με τον πόνο, τον αμείωτο σωματικό πόνο των ρευματικών νοσημάτων.

Μέσα από ένα πρωτότυπο φωτογραφικό πρότζεκτ, οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, αποδεικνύουν τη δύναμη της ψυχής τους, που τους ωθεί να προχωρούν με αισιοδοξία στη ζωή.

Ο Μιχάλης και η Πατρίνα επέλεξαν να αλλάξουν ζωή! Άλλαξαν επάγγελμα, ρυθμούς και τώρα αγαπούν την καθημερινότητα τους. Ο Μιχάλης φτιάχνει σανδάλια και η Πατρίνα αφήνοντας πίσω της την θορυβώδη Αθήνα δημιούργησε ένα χώρο πολιτισμού στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και βλέπει τη ζωή της με άλλη ματιά. Σίγουρα πιο ευχάριστη.

Ο Αναστάσης απολαμβάνει τις βουτιές από το 12.000 πόδια υψόμετρο. Πήρε την Ανδριανή από το χέρι και μαζί έζησαν μια  υπέροχη εμπειρία ζωής. Skydive στον ουρανό της Κρήτης!

Η πρώτη εκπομπή της σεζόν αυτό το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 22:00, στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News