default-image

Τη Δημοκρατική Συμπαράταξη πρωταγωνίστρια ζητά ο Ανδρουλάκης

Κρήτη
Τη Δημοκρατική Συμπαράταξη πρωταγωνίστρια ζητά ο Ανδρουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την επανένωση όλων των μελών και φίλων της κεντροαριστεράς, ο ευρωβουλευτής και διεκδικητής της ηγεσίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

Την Παρασκευή από τα Χανιά αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός αξιόπιστου πολιτικού φορέα που θα εκφράζει τις αγωνίες του ελληνικού λαού, ξεκαθάρισε ότι δεν δίνει μάχη καρέκλας και τόνισε ότι επιδιώκει να αποτελέσει τη γέφυρα που θα οδηγήσει νέους ανθρώπους στην ενεργό πολιτική και στην παράταξη που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό.

Στο περιθώριο συναντήσεων του με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων στα Χανιά, έκανε λόγο για ένα σύγχρονο πρόγραμμα και ένα νέο ηθικό κεφάλαιο στα πολιτικά πράγματα. «Εμείς ξεκινάμε μια προσπάθεια να ενώσουμε την παράταξη μας, να την ανανεώσουμε και μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα να ξαναπαίξει σημαντικό ρόλο στον τόπο μας, διότι η εκτίμηση που κάνω είναι ότι ο σημερινός μικρός δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν βοηθούν τη χώρα να πάει μπροστά» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ηγείται ενός κόμματος που πρωταγωνίστησε στη χρεοκοπία της χώρας ενώ έστρεψε τα βέλη του και κατά του Πρωθυπουργού. «Ο κ. Τσίπρας είπε τερατώδη ψέματα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τα πράγματα στην οικονομία πάνε απ' το κακό στο χειρότερο και τώρα βλέπουμε να πωλούνται μεγάλα πακέτα κόκκινων δανείων στο 3% της τιμής τους. Μιλάμε για ξεπούλημα του εθνικού πλούτου» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προσθέτοντας: «Από την άλλη έχουμε τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ένας νέος αρχηγός ενός κόμματος του οποίου όλο το ανθρώπινο δυναμικό, πρωταγωνίστησε στη χρεοκοπία της χώρας».

Προσωπική επιδίωξη του κ. Νίκου Ανδρουλάκη είναι όπως είπε να αποτελέσει τη γέφυρα για την ενεργό συμμετοχή νέων προσώπων στην πολιτική. «Πρέπει η δημοκρατική παράταξη να πρωταγωνιστήσει και εκτιμώ ότι αν είμαστε ενωμένοι και ανανεωμένοι στις επόμενες εκλογές θα συγκινήσουμε τους παλιούς μας ψηφοφόρους, τη λαϊκή βάση της παράταξης και θα φέρουμε σημαντικό αποτέλεσμα» σημείωσε.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε την Παρασκευή σειρά συναντήσεων στα Χανιά με τον δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη, τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Χανίων κ. Γιάννη Μαργαρώνη, τον πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. Τμήματος Δυτικής Κρήτης κ. Σπύρο Σοφιανό και του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Παντελή Πετζετάκη, ενώ το βράδυ πραγματοποίησε ομιλία στο Επιμελητήριο. Σήμερα συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη με επισκέψεις στο Ρέθυμνο και το Λασίθι. Αύριο στις 11π.μ. θα έχει συνάντηση στο δημαρχείο Οροπεδίου Λασιθίου με πολίτες του δήμου και τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News