default-image

Γιώργος Πετράκης: Χαρούμενοι που ξεκινάμε από την έδρα μας

Ποδόσφαιρο
Γιώργος Πετράκης: Χαρούμενοι που ξεκινάμε από την έδρα μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ικανοποίηση του που η ομάδα του θα ξεκινήσει την προσπάθεια της από την έδρας της εξέφρασε ο προπονητής του ΑΟΧ/ Κισσαμικός Γιώργος Πετράκης.  

«Είμαι από τους προπονητές που με βάση το πρόγραμμα, δίνουμε την απαραίτητη σημασία, αλλά όχι τόσο, όσο να μας επηρεάζει από το ποιος είναι απέναντί μας σαν αντίπαλος», είπε ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω εύκολο ή δύσκολο, είμαστε χαρούμενοι που θα ξεκινήσουμε εντός έδρας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει, αλλά για εμάς όλες οι ομάδες της κατηγορίας είναι πολύ αξιόλογες φέτος. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, οπότε με βάση αυτό δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την κλήρωση εύκολη ή δύσκολη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει και ανταγωνιστικοί ώστε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Η ομάδα του ΑΟΧ/ Κισσαμικός  αντιμετωπίζει στο ξεκίνημα την νεοφώτιστη στην κατηγορία ΑΕ Καραϊσκάκη και τους Αχαρναϊκό και Εργοτέλη, με τους οποίους έπαιξε πρόσφατα: «Αυτό έχει και καλά και κακά. Δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε. Το καλό για μένα είναι ότι έχω εικόνα από τις δύο αυτές ομάδες, τον Εργοτέλη και τον Αχαρναϊκό, γιατί έχουμε παίξει αντίπαλοι, οπότε ενισχύει την άποψή μας και το έργο μας γιατί πρέπει να δουλέψουμε με βάση τον εκάστοτε αντίπαλο».

Σε ότι αφορά την ετοιμότητα της ομάδας του:  «Με βάση και το χρονικό περιθώριο που έχουμε μπροστά μας, αυτές τις δύο εβδομάδες, αισιοδοξώ ότι θα παρουσιαστούμε 100% για να είμαστε αυτοί που πρέπει στην αρχή του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News