Ειδήσεις

Την Παρασκευή καταθέτει ο πατέρας του Πρίαμου Ξυδάκη

Την Παρασκευή θα συνεχιστεί τελικά η πολύκροτη δίκη για το διπλό μακελειό που είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2012 στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου

Την Παρασκευή (6/10) συνεχίζεται τελικά η πολύκροτη δίκη για το διπλό μακελειό που είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2012 στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη (5/10), ωστόσο, λόγω έλλειψης αίθουσας, αποφασίστηκε να συνεχιστεί την Παρασκευή, στις 10.30 το πρωί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου να είναι «φρούριο» λόγω των ισχυρότατων μέτρων ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια μεταξύ των δύο αντίδικων πλευρών.

Σημειώνεται ότι η δίκη ξεκινάει με την κατάθεση του Γιάννη Ξυδάκη, πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη, ενός εκ των δύο Προφητηλιανών που έπεσαν νεκροί τον Ιούνιο του 2012.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι δύο αδέρφια: Ένας 57χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη συν οκτώ έτη για το θάνατο των δύο συγχωριανών του κι ο νεαρότερος αδερφός του, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 ετών -με αναστολή- για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του Γιάννη Ξυδάκη.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια