default-image

Άργος: Βαριές ποινές για 46χρονο, κοιμόταν γυμνός με 5χρονο

Άργος: Βαριές ποινές για 46χρονο, κοιμόταν γυμνός με 5χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριά «καμπάνα» για τον 46χρονο από το Άργος, που κοιμόταν γυμνός μαζί με ένα αγοράκι μόλις 5 ετών από τη Ρουμανία, στο οποίο ασελγούσε και το φωτογράφιζε εν γνώσει των γονέων του προσφέροντάς τους… τρόφιμα ως αντάλλαγμα!

Η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο του 2016 και είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία που έκανε το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 46χρονο σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας.

Σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι γονείς του 5χρονου, ένας 29χρονος και μια 30χρονη, που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια. Και οι τρεις επέστρεψαν στις φυλακές όπου ήδη κρατούνταν.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, έχοντας μαρτυρίες ότι ο 46χρονος έδειχνε δημόσια γυμνές φωτογραφίες του με το παιδάκι σε μια καφετέρια στο Ναύπλιο… καμαρώνοντας για όσα έκανε, κατήγγειλε την υπόθεση!

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε πράγματι τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου.

Μετά τον 46χρονο συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν οι δυο Ρουμάνοι, τους οποίους φιλοξενούσε επί έξι μήνες μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News