default-image

«Λαβράκι» έπιασε η Αστυνομία στην… καβάντζα δύο ανδρών

Κρήτη
«Λαβράκι» έπιασε η Αστυνομία στην… καβάντζα δύο ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μισό κιλό κάνναβης, αλλά και με 500 ευρώ πιάστηκαν δύο άνδρες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες, ένας 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθησαν χτες, καθώς χρησιμοποιούσαν έναν υπαίθριο χώρο (καβάντζα), στον οποίο απέκρυπταν ναρκωτικές ουσίες.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω σημείο (καβάντζα)  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαέξι (16) αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά  152,3 γραμμάρια κάνναβης.

Ενώ, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 268,6 γραμμάρια κάνναβης,

• το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

• 3 κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του 40χρονου ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Βέβαια, η αστυνομία οδηγήθηκε στην καβάντζα, αφού πρώτα συνελήφθη τον 29χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Η προανάκριση διενεργείται  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News