Ειδήσεις

Καταδικασθείς στην απαγωγή Παναγόπουλου: Πλήρωσα λάθη μου

Έπειτα από 8 χρόνια στη φυλακή για την απαγωγή Παναγόπουλου ο Απ. Πετράκης παραδέχτηκε ότι αναγνωρίζει τα λάθη του. Τι λέει για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Λίγο πριν αποφυλακιστεί έπειτα από 8 χρόνια στη φυλακή για την απαγωγή Παναγόπουλου ο Απόστολος Πετράκης παραδέχτηκε ότι αναγνωρίζει τα λάθη του και μίλησε για τη μεγάλη υπόθεση.

«Τέλειο έγκλημα δεν ξέρω αν υπάρχει, όμως τέλεια απαγωγή δεν υπάρχει. Εάν στο παρελθόν ήταν δύσκολο να εξιχνιαστεί μια απαγωγή, πλέον, με τον τρόπο που λειτουργεί η Αστυνομία και την τεχνογνωσία που έχει, είναι ακατόρθωτο μια απαγωγή να μείνει ανεξιχνίαστη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο καταδικασθείς για την υπόθεση απαγωγής Παναγόπουλου, Απόστολος Πετράκης, σε δηλώσεις του, που μεταδόθηκαν χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV".

"Να μην υπάρχουν υπόνοιες στο πρόσωπό μου"

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για τη νέα υπόθεση απαγωγής «ήμουν σίγουρος ότι οι συμμετέχοντες στην απαγωγή θα συλληφθούν. Αυτό το δείχνει άλλωστε και η ιστορία. Όλες οι απαγωγές εξιχνιάζονται .Πραγματικά σας το λέω ευχαριστήθηκα κατ'αρχήν που κανείς δεν έπαθε κακό. Σίγουρα ευχαριστήθηκα και για πολλούς άλλους λόγους… και ίσως από εδώ και πέρα  μην υπάρχει υπόνοια για το πρόσωπό μου. Διότι μετά από 8 χρόνια ήρθε και μένα η ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου και δεν θα ήθελα να υπάρχουν υπόνοιες από τον καθένα ότι μπορεί να είχα και την παραμικρή συμμετοχή σε αυτό το πράγμα …».

"Πλήρωσα το λάθος μου"

Αναγνωρίζει ακόμα τα λάθη  που τον οδήγησαν στη φυλακή αναφέροντας «ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος στη ζωή του. Αλλά δικαιούται δεύτερης ευκαιρίας, όταν την έχει κερδίσει. Κι εγώ είμαι 8 χρόνια στη φυλακή- θεωρώ δίκαια μεν- αλλά πλήρωσα για το λάθος μου. Και δεν μπορεί κάθε φορά που απασχολεί μια υπόθεση τη δικαιοσύνη μια υπόθεση να αναφέρονται έτσι ονόματα…»

Σχόλια