Ειδήσεις

ΕΛ.ΑΣ: Έρχονται νέες συλλήψεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρχουν επιπλέον συλλήψεις» και «τα στοιχεία, μας οδηγούν σε αυτά τα συμπεράσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρονόπουλος

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ μιλώντας στον ΣΚΑΙ σημείωσε πως οι έρευνες τώρα έχουν ξεκινήσει ουσιαστικά, μετά τη σύλληψη της ομάδας των 8 ατόμων που εμπλέκονται με την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρχουν επιπλέον συλλήψεις» και «τα στοιχεία, μας οδηγούν σε αυτά τα συμπεράσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρονόπουλος και συμπλήρωσε πως αυτή η αίσθηση επικρατεί και στην ομάδα της αστυνομίας που έχει αναλάβει την περαιτέρω εξιχνίαση της απαγωγής.

Ο κ. Χρονόπουλος σημείωσε σύμφωνα με το skai.gr πως οι απαγωγείς ήταν «καλά διαβασμένοι και πως η απαγωγή Λεμπιδάκη εμφανίζει σημαντικές ομοιότητες με την απαγωγή του κ. Παναγόπουλου. Σήμερα που υπάρχουν σε εξέλιξη οι έρευνες σε σπίτια και οι ανακρίσεις σε εξέλιξη έχει ανοίξει για εμάς ένας νέος μεγάλος δρόμος για την έρευνα».

Eνδεχόμενο να εμπλέκονται άτομα στη φυλακή

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν στοιχεία και για άλλα μέλη ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ τόνισε «όλα τα ενδεχόμενα είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτά. Το διάστημα που κρατήθηκε ο κ. Λεμπιδάκης είναι μεγάλο και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται ακόμη και άτομα που βρίσκονται στη φυλακή».

Τέλος αναφερόμενος στην ανήλικη η οποία έχει συλληφθεί ο κ. Χρονόπουλος τόνισε: «υπάρχουν αποδείξεις πως έχει εμπλοκή μόνο στη μεταφορά μηνυμάτων και η αίσθησή μας είναι πως δεν γνώριζε πως λαμβάνει μέρος σε απαγωγή».

Σχόλια