Ειδήσεις

Ποια τα αίτια θανάτου του οδηγού νταλίκας, πατέρα 5 παιδιών

Συγκλονισμένη η μικρή κοινωνία της Ιεράπετρας, στο άκουσμα της ξαφνικής απώλειας του 37χρονου οδηγού πατέρα πέντε ανήλικων παιδιών.

Σε κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα οφείλεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, οφείλεται ο θάνατος του 37χρονου οδηγού της νταλίκας, που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης, στο 4ο χλμ. Ιεράπετρας - Παχιάς Άμμου.

Συγκλονισμένη η Ιεράπετρα, στο άκουσμα της ξαφνικής απώλειας του 37χρονου οδηγού πατέρα πέντε ανήλικων παιδιών με καταγωγή από το Τσιφούτ Καστέλι Ηρακλείου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Το χρονικό του δυστυχήματος

Γύρω στις 5:20 το απόγευμα της Τρίτης, νταλίκα ιδιοκτησίας μεταφορικής εταιρείας της Ιεράπετρας, με κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο, εξετράπη της πορείας της στο 4ο χλμ. Ιεράπετρας - Παχιάς Άμμου, μπήκε σε παρακείμενο ελαιώνα, ξερίζωσε ένα ελαιόδεντρο και κατέληξε σε μία δεύτερη ελιά με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση να βρει ακαριαίο θάνατο ο οδηγός της.


Ο επαγγελματίας οδηγός, με καταγωγή από το Ηράκλειο, εγκλωβίστηκε στη θέση του και απεγκλωβίστηκε μετά από δύσκολη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, η οποία κλήθηκε από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτοι στο συμβάν.


Ελαφρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ο συνοδηγός του άτυχου Ηρακλειώτη επαγγελματία οδηγού.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια