Ειδήσεις

Ολλανδή πιλότος διαφημίζει τη χώρα μας

Είναι ξανθιά, είναι όμορφη, έχει 80.000 followers στο Instagram και διαφημίζει τη χώρα μας, δηλώνοντας ότι την αγαπά!

Είναι ξανθιά, είναι όμορφη, έχει 80.000 followers στο Instagram και διαφημίζει τη χώρα μας, δηλώνοντας ότι την αγαπά! Η όμορφη νεαρή Ολλανδή πιλότος, έχει αναδειχτεί σε νέα σταρ του Instagram, αφού δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τα καθημερινά ταξίδια της, ενθουσιάζοντας έτσι τους χιλιάδες ακολούθους της.

Η Λίντι Κατς από το Άμστερνταμ, γνωστή στους φίλους της ως @pilot_lindy, εργάζεται τα τρία τελευταία χρόνια ως πιλότος και λόγω του επαγγέλματός της έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει τακτικά.

Η Λίντι, σύμφωνα με τον ιστότοπο iefimerida.gr, πιλοτάρει boeing 717 και μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί 23 χώρες. Ωστόσο, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες τους, δεν αντιμετωπίζει την εργασία της ως επάγγελμα αλλά ως εμπειρία ζωής.

«Ξεκίνησα να  μοιράζομαι στο Instagram εικόνες για τους φίλους και την οικογένειά μου, όταν ζούσα μακριά τους. Δεν περίμενα με τίποτα ότι ο λογαριασμός μου θα μεγάλωνε τόσο πολύ και ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα ενδιαφέρονταν για τη ζωή μου. Είναι υπέροχο να μπορώ να εμπνέω ανθρώπους με αυτό που κάνω, αλλά ποτέ δεν ανεβάζω κάτι για επίδειξη», δήλωσε στην Daily Mail.

Ανάμεσα στους προορισμούς που επισκέπτεται είναι και η Ελλάδα ενώ οι φωτογραφίες της να κολυμπά στα γαλανά νερά του Αιγαίου κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Μάλιστα η Λίντι, η οποία διαθέτει και Vlog γράφει για τη χώρα μας: «Αυτή την εβδομάδα ταξίδεψα σε πολλά ελληνικά νησιά, τα οποία αγαπώ. Σίγουρα στη λίστα μου είναι να τα επισκεφτώ όλα (ή τα περισσότερα)».

«Πέρα από αυτά πάντα αγαπούσα τη φωτογραφία και το Instagram είναι  η τέλεια πλατφόρμα για αυτό. Προσπαθώ να τραβάω υψηλής ποιότητας φωτογραφίες: έγχρωμες και φωτεινές», σημειώνει.

Σχόλια