default-image

Τσιάρτας: «Νομιμοποιήστε τους παιδόφιλους, ολοκληρώστε τα εγκλήματα»

Ελλάδα
Τσιάρτας: «Νομιμοποιήστε τους παιδόφιλους, ολοκληρώστε τα εγκλήματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν» έγραψε χθες στο προφίλ του στο facebook και συμπλήρωσε: «Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Οι αντιδράσεις ήταν δεκάδες, καθώς ναι μεν υπήρξαν και πολλοί που συμφώνησαν μαζί του, οι περισσότεροι όμως τον επέκριναν τόσο για τις απόψεις του, όσο και για το ύφος που επέλεξε να τις δημοσιοποιήσει.

Σήμερα το πρωί ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε στο θέμα, σε ηπιότερους τόνους, απαντώντας σε όσους τον επέκριναν για τις θέσεις του και εξηγώντας αναλυτικά την άποψή του για το θέμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15 - ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν και παιδιά όπως επισης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ' την αισθητική του καθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια. Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News