Ειδήσεις

Νέο υλικό από το δωμάτιο που ήταν φυλακισμένος ο Λεμπιδάκης

Νέο υλικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το τελευταάιο κρησφύγετο, στο Ρέθυμνο, στο οποίο κρατούσαν το Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Επιπλέον εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την Αστυνομία, από το τελευταίο δωμάτιο στο οποίο κρατούσαν φυλακισμένο τον Κρητικό επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη και στο οποίο βρέθηκε τη Δευτέρα, δίνοντας τέλος στους 6 εφιαλτικούς μήνες τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του.

Κάτω από άθλιες συνθήκες και δεμένος με αλυσίδα κρατείτο φυλακισμένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Όπως ο ίδιος ο κ. Λεμπιδάκης ανέφερε στην κατάθεσή του, στα κρησφύγετα, τον κρατούσαν φυλακισμένο και αλυσοδεμένο με αλυσίδα, πολλές φορές ακόμη και 1 μέτρου, είτε από το χέρι είτε από το πόδι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6 ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Τα δωμάτια των κρησφύγετων ήταν μικρά, περίπου τρία επί τρία, διαθέτοντας μία χημική τουαλέτα, με κάποια από αυτά να έχουν και τηλεόραση.

Στις εικόνες φαίνεται καθαρά το στρώμα, το οποίο βρισκόταν στο πάτωμα και στο οποίο κοιμόταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, η χημική τουαλέτα, η σκάλα που οδηγούσε στο δωματιάκι, καθώς και ο αργαλειός στον οποίο είχαν δέσει με αλυσίδα από το πόδι τον όμηρό τους.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα, Τετάρτη η Αστυνομία συνεχίζει τις εξονυχιστικές έρευνες στο κρησφύγετο, στη μάντρα, όπου βρέθηκε σώος της Δευτέρα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχόλια