default-image

Στα άκρα με Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης

Ποδόσφαιρο
Στα άκρα με Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα άκρα πηγαίνουν πλέον Παναθηναϊκός και Στάθης Ταυλαρίδης...

Με συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, ξεκαθάρισε πως "και να πληρώσει ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει η προσφυγή"...

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάρης Ατλαμάζογλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τους χειρισμούς του ίδιου και του παίκτη στην υπόθεση: «Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ταυλαρίδης έχει διευκολύνει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό και δεν τηρήθηκαν ποτέ οι διακανονισμοί. Ο παίκτης κλήθηκε να καταβάλλει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το ποσό των 70.000 ευρώ, ώστε να πάρει φορολογική ενημερότητα και να συνεχίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα. Αυτά τα χρήματα έπρεπε να τα καταθέσει η ομάδα και όχι ο ίδιος.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι στις 29 Αυγούστου στείλαμε e-mail στο λογιστήριο του Παναθηναϊκού, όπου αναφέραμε αναλυτικά τα ποσά που έπρεπε να πληρωθούν ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Ειδοποιήσαμε ένα μήνα νωρίτερα και δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Για την καταβολή της δόσης των 30.000 ευρώ (και αυτή είναι η δεύτερη οφειλή, που έχει γίνει από τον διακανονισμό της 2ης Αυγούστου, γιατί η πρώτη προέρχεται από φόρο εισοδήματος) αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να δηλώσει εκείνος τις ημερομηνίες που θα καταβάλλει τα χρήματα και συναινέσαμε να πληρώσει σε πέντε δόσεις. Βάλαμε, έτσι, πλάτη ώστε η ομάδα να διευκολυνθεί και συναινέσαμε σε όλα τα αιτήματά της. Ήρθαν λοιπόν μια μέρα πριν τελειώσει η προθεσμία και μας ενημέρωσαν ότι έχουν δυσκολία.

Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Ο Παναθηναϊκός θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του; Γιατί αν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου δεν πας στο παραπέντε να κάνεις μια προσβλητική πρόταση. Καλείς την άλλη πλευρά πολλές μέρες νωρίτερα για να συζητήσεις και δεν της βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό την τελευταία μέρα. Μπορούσαν από τις 15 ή 20 του μήνα να μας πάρουν τηλέφωνο για να συζητήσουμε μαζί τους».

Για το αν η στάση του παίκτη οφείλεται σε λόγους «εκδίκησης» για τον τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: «Δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης. Αν υπήρχε, δεν θα φερόμασταν έτσι στον Παναθηναϊκό. Εγώ προσωπικά πρότεινα εναλλακτικές λύσεις για την πληρωμή και σε όλες πήρα αρνητική απάντηση. Τα ξέρω από προσωπική συμμετοχή στις διαπραγματεύσεις. Του προτείναμε να μας δώσει χρήματα από τη NOVA, από την Πειραιώς, από άλλη πηγή εισοδήματος, αλλά δεν δέχθηκαν από πουθενά.

Ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει από τον Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά από τον ίδιο του τον εαυτο. Ο Ταυλαρίδης αγαπάει τον Παναθηναϊκό και για να πάει εκεί χάρισε λεφτά στην προηγούμενη ομάδα του, τον Ατρόμητο. Επίσης διευκόλυνε τον Παναθηναϊκό τρεις φορές για να πάρει άδεια και συνέχεια έρχονται στο παραπέντε και μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό. Συγγνώμη, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Την προσεχή Τετάρτη εκδικάζεται η αίτησή μας για μείωση ποινών. Γνωρίζει πολύ καλά ο Παναθηναϊκός τι πρέπει να κάνει ως τότε. Και να τα καταβάλλει πάντως τα χρήματα, θέλω να είμαι ειλικρινής, η αίτηση θα προχωρήσει. Ακόμα και τώρα να μη δικάσουν, την επόμενη φορά ο Παναθηναϊκός θα κάνει το ίδιο πράγμα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».

Για την παρόμοια περίπτωση του Μπούρμπου: «Με την ευκαιρία θέλω να πω και για την περίπτωση του Μπούρμπου, τον οποίο επίσης εκπροσωπώ. Όποτε του ζήτησαν, διευκόλυνε την ομάδα και δεν του κατέβαλαν 6.000 ευρώ. Δεν του κατέβαλαν δεδουλευμένες αποδοχές, ούτε την εφορία και αναγκαστήκαμε να κάνουμε προσφυγή όπου ζητούσαμε 60.000 ευρώ. Συμπληρώνουμε λοιπόν δυο χρόνια και δεν έχει πληρωθεί ένα ποσό 60.000 ευρώ. Έγιναν τρεις διακανονισμοί και δεν τηρείται κανένας. Έχει πάρει ελάχιστα χρήματα και αυτά μετά από μεγάλη πίεση. Τολμώ να πω ότι γίναμε ζητιάνοι για να πάρουμε τα χρήματά μας.

Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να λέγεται. Επειδή ακούω ότι οι παίκτες είναι αυτοί που φταίνε και θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα, σας λέω ότι κανένας από τους τρεις δικούς μου παίκτες (διότι εκπροσωπώ και τον Βέμερ) δεν θέλει να μην εξυπηρετήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός δεν βοηθάει τον εαυτό του. Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Έχει φτάσει ο Μπούρμπος να είναι οφειλέτης στην εφορία εξαιτίας του Παναθηναϊκού. Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν έκανε αντιπρόταση. Εγώ συμμετείχα στις διαπραγματεύσεις με τον κ. Τουμαζάτο και σας διαβεβαιώνω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News