default-image

Η πρωτιά της είδησης για τον Μ.Λεμπιδάκη, ευχαριστούμε Κρήτη!

Κρήτη
Η πρωτιά της είδησης για τον Μ.Λεμπιδάκη, ευχαριστούμε Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Λεμπιδάκη, έλαβε τέλος και έλαβε τέλος με τον πλέον θετικό και αισιόδοξο τρόπο. Ο ίδιος επέστρεψε στην οικογένεια του, καταβεβλημένος μεν αλλά ζωντανός και υγιής. Η επιτυχία της Ελληνικής αστυνομίας αδιαμφισβήτητη. Έφερε σε πέρας την υπόθεση, χωρίς να καταβληθούν λύτρα και χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα.

Η απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη στις 30 Μαρτίου του 2017 συγκλόνισε την Κρήτη. Η διάρκεια της ομηρίας του Ηρακλειώτη επιχειρηματία, ο οποίος κρατούνταν για 6 ολόκληρους μήνες από τους αδίστακτους απαγωγείς του, αποτέλεσε φαινόμενο για τα αστυνομικά χρονικά στη χώρα μας.

Όλο αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον των Κρητικών για την υπόθεση και  για κάθε νέα εξέλιξη που την αφορούσε, ήταν πρωτοφανής. Πρωτοφανές ήταν και το αυθόρμητο ξέσπασμα χαράς, ανακούφισης και ικανοποίησης όλων των Κρητικών, όταν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ενημερώθηκαν ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης διασώθηκε από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας , σώος και αβλαβής.

Το ενδιαφέρον για ενημέρωση έμεινε αμείωτο όλες αυτές τις ημέρες, ενδεικτικό της επιθυμίας των Κρητικών και όχι μόνο, να ενημερωθούν για κάθε πτυχή της υπόθεσης είναι η επισκεψιμότητα που σημείωσε το site μας, neakriti.gr το τελευταίο τριήμερο. Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου , 196.863 χρήστες του διαδικτύου επέλεξαν να ενημερωθούν από το Neakriti.gr, αριθμός ρεκόρ σε επίπεδο Κρήτης. Ενώ τις τρεις τελευταίες μέρες σχεδόν μισό εκατομμύριο επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις της υπόθεσης από το neakriti.gr .

Τόσο οι Κρητικοί όσο και το κοινό από την υπόλοιπη χώρα, αλλά και τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης των Αθηνών επέλεξαν το neakriti.gr και τα μέσα του Ομίλου της Κρήτη Tv, για το αναλυτικό, ουσιαστικό και έγκυρο ρεπορτάζ. Ήμασταν παρόντες στις εξελίξεις από την πρώτη στιγμή, με τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του Ομίλου, να μεταφέρουν κάθε στιγμή το ρεπορτάζ, με διασταυρωμένες πληροφορίες και απευθείας εικόνες. Η υπόθεση Λεμπιδάκη επέβαλε πολύ λεπτούς χειρισμούς από τα μέσα ενημέρωσης από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα.

Η εμπιστοσύνη των Κρητικών, των Ελλήνων αλλά και των συναδέλφων δημοσιογράφων από άλλα μέσα, μας τιμά και ενισχύει την ευθύνη μας ως Όμιλος ενημέρωσης απέναντι στο κοινό μας.

Ευχή όλων μας, οι πρωτιές να συνοδεύονται από καλές ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News