Ειδήσεις

Πήραν προθεσμία να απολογηθούν το Σάββατο

Εκ νέου θα οδηγηθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθούν οι φερόμενοι ως δράστες για όσα τους αποδίδονται το ερχόμενο Σάββατο, για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος των επτά ατόμων, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, άσκησε το βράδυ της Τρίτης ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σε βάρος των επτά ανδρών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις της χρήσης όπλων και της επιδίωξης οικονομικού οφέλους.

Εξάλλου, σε βάρος των επτά συλληφθέντων ασκήθηκαν και ποινικές διώξεις για απόπειρα εκβίασης από κοινού, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για διακεκριμένη κατοχή πολεμικού όπλου, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για εμπρησμό.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Δέκα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης εξήλθαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, οι φερόμενοι ως δράστες, έντονα αποδοκιμαζόμενοι από τον κόσμο, όπως ακριβώς εισήλθαν και νωρίς το απόγευμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

Σχόλια