default-image

ΚΡΗΤΗ TV: Direct σε 20' την Τετάρτη με τον Ν. Παναγιωτόπουλο

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ TV: Direct σε 20' την Τετάρτη με τον Ν. Παναγιωτόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στιγμή που κάποιοι μιλούν για αύξηση της τουριστικής κίνησης και για χρυσή χρονιά στον τουρισμό κάποιοι κάνουν λόγο για μεροκάματα του τρόμου, για άθλιες υποδομές και για δυσφήμηση του νησιού.

Παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα τονίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί τουριστικών λεωφορείων οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι σε ξενοδοχειακά καταλύματα και προορισμούς από την μία γωνιά της Κρήτης στην άλλη με ασφάλεια και κυρίως διατηρώντας την ψυχραιμία τους. Μέχρι πότε όμως;

Το φετινό καλοκαίρι οι δρόμοι του νησιού βάφτηκαν με το αίμα αθώων θυμάτων της ασφάλτου. Σε πολλές περιπτώσεις τα θανατηφόρα δεν χαρακτηρίστηκαν πολύνεκρα από καθαρή σύμπτωση και μόνο.  Τουριστικά λεωφορεία σε Σίσσες και Αποσελέμη είχαν συμμετοχή σε δυστυχήματα με τους οδηγούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Οι direct ερωτήσεις επιβάλλονται και οι direct απαντήσεις αποτελούν πλέον επιτακτική ανάγκη.

Ο λόγος στους πρωταγωνιστές, στους αρμόδιους και σ αυτούς που εμπλέκονται στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης και Σταύρος Σεραφειμίδης Πρόεδρος Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης Direct σε 20 λεπτά με το Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 23:15 με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News