Ειδήσεις

Στο εδώλιο "13" για τη φονική συμπλοκή έξω από το Παγκρήτιο

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει η υπόθεση της φονικής συμπλοκής που είχε σημειωθεί ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού Στο εδώλιο του δικαστηρίου αναμένεται να καθίσουν συνολικά 13 άτομα τα οποία είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό και άσκησαν έφεση. Μεταξύ των 13 κατηγορουμένων βρίσκεται και ο 30χρονος Ηρακλειώτης στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης πέντε ετών και έξι μηνών, μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία του Ρουσάκη. Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει η υπόθεση της φονικής συμπλοκής που είχε σημειωθεί ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει την Τετάρτη η υπόθεση της φονικής συμπλοκής που είχε σημειωθεί ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο, το Σεπτέμβριο του 2011, και η οποία είχε στοιχίζει τη ζωή στον 21χρονο Γιάννη Ρουσάκη.

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, πρόκειται να διεξαχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου αναμένεται να καθίσουν συνολικά 13 άτομα τα οποία είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό και άσκησαν έφεση.

Μεταξύ των 13 κατηγορουμένων βρίσκεται και ο 30χρονος Ηρακλειώτης στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης πέντε ετών και έξι μηνών, μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία του Ρουσάκη.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια