default-image

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Γιουχαΐσματα στους φερόμενους δράστες vid

Κρήτη
Απαγωγή Λεμπιδάκη: Γιουχαΐσματα στους φερόμενους δράστες vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλών εκατοντάδων σελίδων αναμένεται να είναι η δικογραφία για την υπόθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, με τους κατηγορουμένους να βρίσκονται ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Στον εισαγγελέα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πλαισιωμένοι από πάνοπλους αστυνομικούς, οδηγήθηκαν σήμερα, λίγο πριν τις 7, οι 7 βασικοί κατηγορούμενοι της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, με το ανήλικο κορίτσι να μεταφέρεται εντός του Δικαστηρίου από άλλη είσοδο.

Ενώ, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, έξω από το Δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, αποδοκιμάζοντας τους φερόμενους ως απαγωγείς, φωνάζοντας "Ντροπής σας!".

Εντός του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου βρίσκονται μόνο οι φερόμενοι ως δράστες, καθώς και οι συνήγοροί τους, δικηγόροι από Ρέθυμνο και Χανιά.

Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει ούτε και σήμερα, με την αστυνομία να σαρώνει διάφορα σημεία στα Χανιά και το Ρέθυμνο κάνοντας φύλλο και φτερό το χώρο που βρέθηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, αλλά και τα τουλάχιστον 5 ακόμη σημεία στα οποία μπορεί να κρατείτο.

Συγκεκριμένα, αναζητείται ένα μιτάτο σε ορεινή περιοχή στο Ρέθυμνο, αλλά και μία παραθαλάσσια περιοχή στα Σφακιά.

Οι Διωκτικές Αρχές γνωρίζουν καλά ότι υπάρχουν ομόκεντροι κύκλοι, που πολλές φορές ο ένας δεν γνωρίζει τη συμμετοχή του άλλου. Μέσω των ευρημάτων προσπαθούν να δουν αν αυτοί - οι συλληφθέντες - ήταν και τα μοναδικά πρόσωπα, ή αν έχουν δεχτεί καθοδήγηση και από άλλες ομάδες ανθρώπων.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απαγωγής, αλλά και της πολύμηνης κράτησης του Κρητικού επιχειρηματία, καθώς και κατηγορίες άλλων εγκληματικών πράξεων, που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των υπόπτων.

Μάλιστα, η ομάδα από το Ρέθυμνο ενδέχεται να εμπλέκεται και σε άλλες εγκληματικές υποθέσεις.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News