Ειδήσεις

Τραγικός θάνατος οδηγού νταλίκας στην Ιεράπετρα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 40χρονος επαγγελματίας οδηγός νταλίκας το απόγευμα της Τρίτης στο 4ο χλμ. Ιεράπετρας - Παχιάς Άμμου

Γύρω στις 5:20 σήμερα το απόγευμα, νταλίκα ιδιοκτησίας μεταφορικής εταιρείας της Ιεράπετρας, με κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο, εξετράπη της πορείας της στο 4ο χλμ. Ιεράπετρας - Παχιάς Άμμου, μπήκε σε παρακείμενο ελαιώνα, ξερίζωσε ένα ελαιόδεντρο και κατέληξε σε μία δεύτερη ελιά με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση να βρει ακαριαίο θάνατο ο οδηγός της.

Πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα, επαγγελματία οδηγό, με καταγωγή από το Ηράκλειο, ο οποίος εγκλωβίστηκε στη θέση του και απεγκλωβίστηκε μετά από δύσκολη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, η οποία κλήθηκε από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτοι στο συμβάν.

Ελαφρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ο συνοδηγός του άτυχου Ηρακλειώτη επαγγελματία οδηγού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις επαγγελματιών οδηγών που βρέθηκαν στο σημείο επειδή δεν υπάρχει φρενάρισμα της νταλίκας πριν καταλήξει στη δεύτερη ελιά, εικάζεται ότι ο θανάσιμα τραυματισμένος οδηγός, ίσως να είχε χάσει τις αισθήσεις του πριν καταλήξει στη δεύτερη ελιά.

Σίγουρα ακριβείς πληροφορίες για τις πραγματικές συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος θα δώσει στην Τροχαία, ο συνοδηγός του 40χρονου, καθώς και τα διάφορα στοιχεία που συγκεντρώνονται από τους άνδρες της Τροχαίας Ιεράπετρας.

Ο αξιωματικός της πυροσβεστικής κ. Γιώργος Ασπραδάκης, είπε στο neakriti.gr, ότι «η Πυροσβεστική κλήθηκε από το ΕΚΑΒ για να απεγκλωβίσει τον οδηγό της νταλίκας ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στη θέση του. Όταν ανασύρθηκε ήταν ήδη νεκρός».

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια