Ειδήσεις

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη (video/photos)

Στη δεύτερη "οικογένεια" του, την εταιρεία, έσπευσε ο επιχειρηματίας με τα χαμόγελα , τα πειράγματα και τις αγκαλιές να πρωταγωνιστούν.

Διαχυτικός, πρόσχαρος και ευδιάθετος παρά την πολύμηνη ομηρεία του στα χέρια των απαγωγέων του. Αυτή ήταν η εικόνα του Μιχάλη Λεμπιδάκη σήμερα,  ο οποίος εξέπληξε τους πάντες τη στιγμή που εμφανίστηκε στην επιχείρηση του, ένα μόλις 24ώρο μετά την απελευθέρωση του.

Οι πρώτες δηλώσεις

«Είναι σα να ξαναγεννιέμαι», με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τις πρώτες δηλώσεις του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος και καλά στην υγεία του, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Φανερά χαρούμενος, δηλώνοντας μάλιστα και ο ίδιος την ευχαρίστησή του από την πολύ θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες στο εργοστάσιό του, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δήλωσε ανυπόμονος να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο, προς όφελος της κοινωνίας.

Ο κ. Λεμπιδάκης απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με το πώς πέρασε τις ημέρες της ομηρίας του, ενώ τόνισε ότι δε φοβήθηκε για τη ζωή του.

Ως «άθλο» χαρακτήρισε την επιχείρηση της Αστυνομίας, αναφέροντας ότι δεν το περίμενε και ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για την απελευθέρωσή του.

Δείτε το βίντεο:

Στην... αγκαλιά των εργαζομένων του

Εργαζόμενοι και στελέχη, γνωρίζοντας θα πήγαινε στην επιχείρηση ο επιχειρηματίας, είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο, περιμένοντας τον μάλιστα πως και πως.

Μόλις τον αντίκρισαν ,ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές. Αγκαλιά, φιλιά και χαμόγελα κυριαρχούσαν ενώ από την πλευρά του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, δεν έλειπε το χιούμορ και τα πειράγματα προς εργαζόμενους και στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ (PHOTOS)

Ενώ το χειροκρότημα έγινε πιο έντονο όταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης σε ερώτηση δημοσιογράφων, τόνισε : Αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι απολυτά υγιής ψυχικά και σωματικά και το πρώτο πράγμα που  ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου", ήταν η πρώτη δήλωση του επιχειρηματία, στρεφόμενος στους δημοσιογράφους.  

Ερωτηθείς επίσης για την πιο δύσκολη φάση στην διάρκεια της 6μηνης ομηρειας του φαίνεται να απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό...».

Ακολούθως ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε χώρους της εταιρείας κάνοντας μία στάση στο χώρο που βρίσκονται τα σκυλιά της επιχείρησης

Τη μέρα σήμερα για τα «Πλαστικά Κρήτης» θα τη θυμούνται όλοι βαθιά  χαραγμένη στη μνήμη τους καθώς και εκείνοι από την πλευρά τους για μισό χρόνο ,ζούσαν με την αγωνία και ήλπιζαν να καταφέρει να βγει ζωντανός ο εργοδότης τους , όπως και τελικά έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΩ" ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΩΣ  ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά και το πρώτο πράγμα που  ήθελα σήμερα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου", ήταν η πρώτη δήλωση του επιχειρηματία, στρέφοντας το βλέμμα του προς του τους δημοσιογράφους.  

Ερωτηθείς επίσης για την πιο δύσκολη φάση στην διάρκεια της 6μηνης ομηρειας του φαίνεται να απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό...».

«Νιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρία των έξι μηνών. «Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία, που ξέρω ότι έδρασε με μεθοδικότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα. Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες». είπε ο επιχειρηματίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ - ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ

Φωτογραφίες - Βίντεο : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια