default-image

Υπηρέτησε & στην Κρήτη ο εισαγγελέας που έπεσε από 4ο όροφο

Κρήτη
Υπηρέτησε & στην Κρήτη ο εισαγγελέας που έπεσε από 4ο όροφο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουδιασμένη παραμένει η δικαστική κοινότητα της χώρας από τον αδόκητο χαμό του εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη.

Ο 63χρονος εισαγγελικός λειτουργός βρήκε πριν λίγα 24ωρα τραγικό θάνατο, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του: Όπως έγινε γνωστό, ο εξαίρετος εισαγγελικός λειτουργός, στην προσπάθειά του να κρεμάσει μια κουρτίνα στο σπίτι του στην Αθήνα, γλίστρησε από μια καρέκλα στην οποία είχε ανέβει κι έπεσε στο "κενό" από τον 4ο όροφο...

Το άδοξο και άδικο τέλος του αδέκαστου εισαγγελέα, ο οποίος ήταν στην Έδρα σε πολύκροτες δίκες - όπως ήταν εκείνες του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου - αποτέλεσε χθες το πρωί, στα "πηγαδάκια" του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, κυρίαρχο θέμα συζήτησης, μαζί φυσικά με το αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

 Πράγμα απολύτως λογικό, καθώς ο εξαίρετος εισαγγελικός λειτουργός είχε "περάσει" και από την Κρήτη, στις αρχές της δεκαετίας του '90, υπηρετώντας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ν.Σ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News