Ειδήσεις

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο σπίτι του

Την αποκάλυψη για το μεγαλύτερο φόβο του έκανε στους δημοσιογράφους ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος περίπου στις 6.30 το απόγευμα έφτασε στο σπίτι του στα Καλέσσα.

Την αποκάλυψη για το μεγαλύτερο φόβο του έκανε στους δημοσιογράφους ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος περίπου στις 6.30 το απόγευμα έφτασε στο σπίτι του στα Καλέσσα.

Αν και αρχικά δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, λίγο αργότερα ένας άντρας βγήκε και έδωσε την απάντηση του επιχειρηματία, λέγοντας χαρακτηριστικά [ως όλους αυτούς τους μήνες, ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν ο χρόνος.

Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι έχουν καταφτάσει στο σπίτι προκειμένου να επισκεφτούν τον Μ. Λεμπιδάκη και να του ευχηθούν, αφού βγήκε σώος και αβλαβής από αυτή την περιπέτεια.

Στο μέρος όπου ξεκίνησε πριν από περίπου 6 μήνες το θρίλερ της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, σ' εκείνο ακριβώς το μέρος έχει επιστρέψει απόγευμα ο επιχειρηματίας, επιτέλους δίπλα στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του neakriti.gr, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης φαίνεται χαλαρός και χαμογελαστός έπειτα από την πολύμηνη περιπέτεια που έζησε, και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στους αγαπημένους του ανθρώπους.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ  

Εκπρόσωπος του Πνευματικού Κέντρου της περιοχής που επισκέφτηκε την οικογένεια στα Καλέσσα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αλλά και για την «ανάσταση» της οικογένειας έπειτα από τόσους μήνες ομηρίας.

Δείτε τι είπε:

Μεγάλη η χαρά κια για τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλεσσών ο οποίος επισκέφτηκε την οικογένεια:

Σχόλια