default-image

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ετική αύρα που δημιουργήθηκε το Σάββατο (30/9) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", έρχεται να αντιμετωπίσει άμεσα τη σκληρή πραγματικότητα που περιβάλλει τον Παναθηναϊκό... Αυτή που δεν υπάρχουν χρήματα και κάθε οφειλή μοιάζει ικανή να καταδικάσει την ομάδα...

Το πρώτο "κανόνι" έσκασε στον Παναθηναϊκό από τον Στάθη Ταυλαρίδη, μετά την αδυναμία τήρησης του διακανονισμού για την εξόφληση του.

Η ΠΑΕ έπρεπε να καταβάλλει τη Δευτέρα (2/10) 30.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο της αποπληρωμής της οφειλής που αποφασίστηκε και που έπρεπε να εξοφληθεί σε πέντε ισόποσες δόσεις.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη, τον ενημέρωσε για την έλλειψη ρευστού και αντιπρότεινε την καταβολή 10.000 ευρώ και έναν νέο διακανονισμό, με περισσότερες και χαμηλότερες δόσεις.

Ο Ταυλαρίδης απέρριψε τον συμβιβασμό και ο δικηγόρος του ενημέρωσε την ΕΠΟ, ζητώντας την ενεργοποίηση της προβλεπόμενης ποινής για τον Παναθηναϊκό, που σημαίνει μηδενισμός σε κάθε παιχνίδι, μέχρι την ολική και άμεση εξόφληση των 97.419 ευρώ.

Η FIFA θα λάβει και αυτή πληροφόρηση την Τρίτη (3/10) για την κατάπτωση του διακανονισμού και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να εξοφλήσει όλο το ποσό εντός της εβδομάδας, διαφορετικά θα τιμωρηθεί άμεσα.

Αυτή είναι η δύσκολη υπόθεση από μία σειρά δύσκολων που ακολουθούν, αφού η διοίκηση υποχρεούται να βρει χρήματα για να πληρώσει τις δόσεις στους Τοτσέ (2/10), Εσιέν (4/10), Τελάντερ (6/10) και στη συνέχεια στους Γκονζέλες, Μπόκα, Κορίνθιανς κ.α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News