default-image

Λεμπιδάκης: Καρέ-καρέ η μεταφορά των συλληφθέντων - photos

Κρήτη
Λεμπιδάκης: Καρέ-καρέ η μεταφορά των συλληφθέντων - photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aστυνομικοί με κρυμμένα τα πρόσωπα και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδήγησαν τους συλληφθέντες στη Σχολή Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο.

Ο φακός της KΡΗΤΗ ΤV κατέγραψε καρέ- καρέ την αστυνομική επιχείρηση όπου διακρίνονται τα βαν που χρησιμοποιήθηκαν στη μεταφορά.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την απαγωγή

12 ήταν αρχικά οι συλλήψεις και από τους συλληφθέντες  6 τουλάχιστον είναι Κρητικοί και ο ένας με καταγωγή εκτός Κρήτης. Ως ιθύνων νους της απαγωγής θεωρείται πρόσωπο που συνδέεται με μια κοπέλα, την ανήλικη κόρη του η οποία έχει προσαχθεί .

Πολύ περισσότερες είναι οι προσαγωγές. Tουλάχιστον 17 άτομα κατά τις πληροφορείς είναι οι εμπλεκόμενοι καθώς υπήρχαν και τα άτομα που είχαν δευτερεύοντα ρόλο στην υπόθεση. Τελικά το απόγευμα οι συλλήψεις αυξήθηκαν σε πάνω από 17.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή πρόκειται για :

έναν ποινικό που έχει κατηγορηθεί για βομβιστικές επιθέσεις 2 καταστηματάρχες του Ρεθύμνου, ένας ιδιοκτήτη  μεσιτικού γραφείου, έναν 23χρονος που έχει κατηγορηθεί για  πυροβολισμούς σε βάρος  γυναίκας, έναν ιδιοκτήτης γεωργικής μονάδας στα Σφακιά, ο ένας εκ των ιδιοκτητών  της μάντρας των αυτοκινήτων.

Ένα άτομο από την Αθήνα φέρεται να ήταν ο φρουρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News