default-image

Η τρομερή γιαγιά του Ημιμαραθωνίου στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Η τρομερή γιαγιά του Ημιμαραθωνίου στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε... μασκότ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης εξελίχθηκε η φοβερή και τρομερή γιαγιά, που με την ατάκα της «βγες όξω από το WiFi» προέτρεψε μικρούς και μεγάλους να δηλώσουν συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο του Αρκαλοχωρίου.

Η κ. Ελένη βρισκόταν καθισμένη σε έναν καναπέ στο αμφιθέατρο του Εκθεσιακού Κέντρου και όλοι έτρεξαν να τη βρουν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της. Μια εμπειρία ζωής για την ίδια, που στις δηλώσεις της στη "Ν.Κ." τόνισε: «Ήρθανε και με ρωτήσανε αν θέλω να πάρω μέρος στη διαφήμιση και είπα για το καλό του τόπου να βοηθήσω. Δεν ξέρω όμως γράμματα και μου τα διάβαζαν και τα έλεγα. Από τις 9:30 το πρωί μέχρι το απόγευμα το κάναμε... Ανέβηκε η πίεση μου! Ο Θεός με φώτισε και το έκανα! Αν ήθελαν να με βάλουν να τραγουδήσω θα ήταν καλύτερα, γιατί τραγουδούσα κιόλας, αλλά αυτά που είπα παιδεύτηκα. Δόξα τω Θεώ, όμως, τα κατάφερα... Μετά από αυτό και για δήμαρχος θα βάλω υποψηφιότητα».

Η κ. Ελένη από τα Ρουσσοχώρια, μάλιστα, είπε και δύο μαντινάδες: «Ω, Παναγιά μου Ρουσσοχωρίτισσα, με τα πολλά καντήλια, βλέπε το Μαραθώνιο να σου τα κάνω χίλια!» και «Αγία μου Μαρίνα μου θαυματουργή, που 'σαι κοντά στη Βόνη, βλέπε το Μαραθώνιο και να τον δυναμώνεις!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News