default-image

Εδώ βρίσκεται ο Μ. Λεμπιδάκης - Πώς είναι η υγεία του (pιcs)

Κρήτη
Εδώ βρίσκεται ο Μ. Λεμπιδάκης - Πώς είναι η υγεία του (pιcs)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον ιατρικό έλεγχο που έγινε αμέσως μετά τον εντοπισμό του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αλλά και τις εξετάσεις που του έγιναν στη Σχολή Αστυνομικών, όπου και βρίσκεται έως και αυτή τη στιγμή, 2 ψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό του Κρητικού επιχειρηματία.

Αν και είναι αρκετά καταβεβλημένος, έχοντας χάσει πολλά κιλά, ο Κρητικός επιχειρηματίας κατάφερε να βγει ζωντανός από την πολύμηνη περιπέτειά του, ενώ, όπως αναφέρουν οι ψυχολόγοι, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έχει απόλυτη διαύγεια. Επίσης πληροφοριες αναμένουν ότι στο πλευρό του βρίσκονται ο πάτερας, η σύζυγος και λιγοστοί στενοί συγγενείς του.

Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στη Σχολή Αστυνομικών συνοδεία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, κ. Κωνσταντίνου Λαγουδάκη, ο οποίος και ήταν στο πλευρό του Κρητικού επιχειρηματία, μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ: ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ

Στο χώρο της Σχολής Αστυνομικών, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από πλευράς της Αστυνομίας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν δυο άνδρες, στους οποίους είχαν περαστεί χειροπέδες, να επιβιβάζονται - μαζί με αστυνομικούς σε ενοικιασμένο βαν - και να αποχωρούν από το σημείο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Την ίδια ώρα, δεκάδες αστυνομικοί, κουκουλοφόροι και μη, αλλά και οχήματα της αστυνομίας βρίσκονται στον προαύλιο χώρο της Σχολής Αστυφυλάκων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Ενώ, λίγο νωρίτερα στον προαύλιο χώροι της Σχολής της Αστυνομίας εισήλθαν αρκετά αυτοκίνητα, μεταφέροντας του συλληφθέντες για την πολύμηνη απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία.

Η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε καρέ - καρέ τη στιγμή της μεταφοράς των συλληφθέντων:

Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα στη Σχολή Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα οδηγηθεί πίσω στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΚΑΛΕΣΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΤΟΥΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News