Ειδήσεις

Τα μηνύματα για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Συγκινημένοι για την απελευθέρωση του Κρητικού επιχειρηματία, κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη, είναι πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συγκινημένοι για την απελευθέρωση του Κρητικού επιχειρηματία, κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη, είναι πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Μόνο ικανοποίηση» για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Στο Ράδιο 9,84 μίλησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη λήξη της πολύμηνης αυτής υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει την Κρήτη εδώ και 186 ημέρες.

Συγκινημένος για το φίλο του ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου

Ενώ, τη συγκίνησή του εξέφρασε και ο κ. Μανόλης Φραγκάκης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο Ράδιο 9,84: «Συγκίνηση και χαρά νοιώθω σήμερα σαν φίλος του ιδίου και της οικογένειας και ως επιχειρηματίας».

Συγχαρητήρια Ηγουμενίδη στο Λαγουδάκη

Ενώ, τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη στον οποίο εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για τις ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και για το αίσιο αποτέλεσμα στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

«Σήμερα είναι μία μεγάλη στιγμή για την ΕΛ.ΑΣ.»

«Σήμερα, είναι μια μεγάλη στιγμή για την ΕΛ.ΑΣ.» αναφέρει χαρακτηριστικά σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη!

Σήμερα, είναι μια μεγάλη στιγμή για την ΕΛ.ΑΣ..

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. K. Λαγουδάκη και όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για τον άψογο σχεδιασμό, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και που αθόρυβα, με επαγγελματισμό, με αυτοθυσία και αφοσίωση τα κατάφεραν και τα καταφέρνουν καθημερινά σε πολλές άλλες μικρές ή μεγάλες υποθέσεις!

«Πάντα δυνατή και μονιασμένη η οικογένεια Λεμπιδάκη»

Για το αίσιο τέλος της υπόθεσης Μιχάλη Λεμπιδάκη, συγχαίρει την Αστυνομία ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ευχόμενος μάλιστα να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης του συντοπίτη και επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, η οποία για έξι και πλέον μήνες, ταλάνισε τους οικείους του και προβλημάτισε σύσσωμη τη κοινή γνώμη, θερμά συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην απελευθέρωση του.

Στην οικογένεια Λεμπιδάκη, η οποία διακρίνεται για το ήθος, τη προσφορά και την ευαισθησία της, δυσεύρετα στοιχεία στις μέρες μας, εύχομαι να είναι πάντα δυνατή και μονιασμένη και σύντομα ο Μιχάλης να επιστρέψει αλώβητος στην ενεργό δράση.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Ηρακλείου

Να αφήσει σύντομα πίσω την περιπέτειά της η οικογένεια Λεμπιδάκη εύχεται ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, συγχαίροντας παράλληλα την Αστυνομία.

«Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχή επιχείρηση απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Στον ίδιο και την οικογένειά του εύχομαι να αφήσουν πίσω τους αυτήν την περιπέτεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε.

«Μαθήματα συμπεριφοράς έδωσε η οικογένεια Λεμπιδάκη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης αναφορικά με την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, συγχαίροντας την ΕΛ.ΑΣ. και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας χαρά ακούσαμε την είδηση της απελευθέρωσης του συντοπίτη μας Μιχάλη Λεμπιδάκη από τις δυνάμεις τις ΕΛ.ΑΣ. και την επιστροφή του μετά από 6 ολόκληρους μήνες στην οικογένειά του.

Θα ήθελα να εκφράσω τα ολόθερμα συγχαρητήριά μας στην ηγεσία και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι με αξιοθαύμαστη μεθοδικότητα συντονισμένες ενέργειες και αυτοθυσία κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Απέδειξαν, χειριζόμενοι την πιο δύσκολη ίσως υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών στην χώρα μας, ότι διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς και μας γεμίζουν υπερηφάνεια.

Στην οικογένεια Λεμπιδάκη, μια οικογένεια - πρότυπο για την Κρήτη και όχι μόνο, με τεράστια κοινωνική προσφορά, ήθος και ευαισθησίες που σπανίζουν στις μέρες μας και που δοκιμάστηκε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας για μια ακόμα φορά μαθήματα συμπεριφοράς, να ευχηθώ να είναι πάντα δυνατή κι ευτυχισμένη, αφήνοντας πίσω της - όσο κι αν αυτό είναι δύσκολο - την δυσάρεστη αυτή εμπειρία.

«Καλή επιστροφή Μιχάλη!»

Με ευχές να ξεπεράσει γρήγορα την ταλαιπωρία η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη κλείνει την ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Αλιφιεράκης.

Αναλυτικότερα:

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την απελευθέρωση του συμπολίτη μας και επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά την αστυνομία, όλους όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση και όσους επί έξι μήνες στάθηκαν δίπλα στην οικογένεια του.

Ευχόμαστε στον ίδιο προσωπικά να ξεπεράσει γρήγορα όλα όσα συνέβησαν και να επιστρέψει στην ενεργό δράση δυνατός και παραγωγικός.

Καλή επιστροφή Μιχάλη!

«Υψηλή η τεχνογνωσία της ΕΛ.ΑΣ.»

Θερμά είναι τα συγχαρητήρια του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Η σημαντική αυτή επιτυχία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Ελληνική Αστυνομία στη διαλεύκανση εγκληματικών ενεργειών, όπως είναι οι απαγωγές

Η ποιότητα των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας που έχει ανάγκη η χώρα συνδέεται ευθέως με την ύπαρξη ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και αποτελεσματικής πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος. Στον Μιχάλη Λεμπιδάκη και την οικογένειά του ευχόμαστε να αφήσουν γρήγορα πίσω τους την οδυνηρή αυτή περιπέτεια, που τόσο τους ταλαιπώρησε.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας νομού Ηρακλείου

«Πλήθος συναισθημάτων μας διακατέχουν, μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ότι ο απαχθείς επιχ/τίας ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ Μιχάλης, βρέθηκε σώος και αβλαβής και ότι συνελήφθησαν όλοι αυτοί που συνέργησαν στην απαγωγή του.

Σαν απόστρατοι αστυνομικοί νιώθουμε υπερήφανοι και αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, σε όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους , που έτρεξαν ξενύχτησαν, εργάστηκαν ατελείωτα 24ωρα για να έλθει αυτή η μεγάλη επιτυχία.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης κ΄ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κων/νο ο οποίος με ψυχραιμία και νηφαλιότητα όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα συντόνιζε και καθοδηγούσε για να έλθει αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα.  Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και να συνεχίσει με τέτοιες επιτυχίες  για το καλό του κοινωνικού συνόλου».

Σχόλια