Ειδήσεις

Η αντίδραση των εργαζομένων του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Μια σημαντική μέρα ξημέρωσε σήμερα για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο Λεμπιδάκη με το δεδομένο ότι ο επιχειρηματίας πλέον δεν βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων.

Μια σημαντική μέρα ξημέρωσε σήμερα για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο Λεμπιδάκη με το δεδομένο ότι ο επιχειρηματίας πλέον δεν βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων.

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν διαρρεύσει η είδηση της απελευθέρωσης, οι εργαζόμενοι κλήθηκαν από στελέχη της διοίκησης για να ενημερωθούν για την ευχάριστη είδηση. Το αφεντικό τους ήταν σώο και καλά στην υγεία του και μάλιστα είχε απελευθερωθεί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ: ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

Γεγονός που προκάλεσε κύμα χαράς και ενθουσιασμού στους υπαλλήλους που και οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι μετά από 186 μέρες αγωνίας, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν μακριά πλέον από τους απαγωγείς του.

Το «ευχαριστώ» των εργαζομένων στην Αστυνομία:

Μάλιστα, οι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Εργαζομένων της «Πλαστικά Κρήτης», εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Οι εργαζόμενοι ευχαριστούν την Αστυνομία που έδωσε τέλος στην 6μηνη αγωνία τόσο των ιδίων όσο και της οικογένειας του Κρητικού επιχειρηματία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι εργαζόμενοι της Πλαστικά Κρήτης ευχαριστούν θερμά τις Αστυνομικές Αρχές και όλους όσους εργάστηκαν τους τελευταίους έξι μήνες, για να έλθει πάλι κοντά μας ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Συγχαρητήρια!

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Σύμφωνα και με τις αστυνομικές πηγές εκεί που τον εντόπισαν ήταν το τελευταίο κρησφύγετο καθώς τον μετακινούσαν και σε άλλα για να μην γίνουν γνωστά τα ίχνη του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΚΑΛΕΣΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΤΟΥΣ

Το σημείο ωστόσο που τον εντόπισαν ήταν σε ένα άκρως επιτελικό σημείο για τους απαγωγείς που είχαν άμεση πρόσβαση στην εθνική οδό και ταυτόχρονα οδούς διαφυγής προς την εθνική οδό.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Οι αστυνομικοί σκέφτηκαν ότι πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα η υπόθεση και ενώ στην αρχή το συγκεκριμένο κρησφύγετο ήταν πλεονέκτημα για τους απαγωγείς τελικά μετατράπηκε σε μειονέκτημα για τους ίδιους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Επίσης στο σημείο που βρέθηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεν κλήθηκε το ΕΚΑΒ σε μία προσπάθεια της αστυνομίας να γίνει υπό άκρα μυστικότητα η επιχείρηση ενώ στο σημείο ήταν εξαρχής ειδικός γιατρός που εξέτασε κατευθείαν το Μιχάλη Λεμπιδάκη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Μάλιστα η αστυνομία είχε προνοήσει και είχε βάλει θερμικές κάμερες και μικροκάμερες στη μάντρα για να βρεθεί πιο κοντά στα ίχνη των απαγωγέων και χωρίς να πάθει το παραμικρό ο επιχειρηματίας γεγονός που τελικά και κατάφεραν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ

Σχόλια