default-image

Τα μηνύματα Τσίπρα & Μητσοτάκη για απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Κρήτη
Τα μηνύματα Τσίπρα & Μητσοτάκη για απελευθέρωση Λεμπιδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Twitter τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα, όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρησαν την Ελληνική Αστυνομία για την απελευθέρωση του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, δίνει ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter.

Υπογραμμίζει πως το όραμα της κυβέρνησης είναι μια αποτελεσματική αστυνομία απεναντι στο οργανωμένο έγκλημα και φιλική προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία «για την επιτυχία της στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη». Και προσθέτει: «Όραμά μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες».

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/914737347266310144

Ενώ, «Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News