Ειδήσεις

Τα μηνύματα Τσίπρα & Μητσοτάκη για απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Twitter τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα, όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρησαν την Ελληνική Αστυνομία για την απελευθέρωση του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, δίνει ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter.

Υπογραμμίζει πως το όραμα της κυβέρνησης είναι μια αποτελεσματική αστυνομία απεναντι στο οργανωμένο έγκλημα και φιλική προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία «για την επιτυχία της στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη». Και προσθέτει: «Όραμά μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες».

Ενώ, «Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Σχόλια