default-image

Αναγνωρίστηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα

Κρήτη
Αναγνωρίστηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και μέχρι χθες οι λιμενικές αρχές είχαν ένα και μοναδικό στοιχείο, αυτό της βέρας που φορούσε η νεκρή γυναίκα που εντοπίστηκε ξημερώματα της Κυριακής σε θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κούμ Καπι στα Χανιά, τα δεδομένα τις τελευταίες ώρες άλλαξαν.

Η σορός αναγνωρίστηκε και πρόκειται για αλλοδαπή, ηλικίας 67 ετών, αγνώστων ωστόσο  λοιπών στοιχείων.

Βρέθηκε στην ταραγμένη θάλασσα του Κουμ Καπί

Η νυχτερινή έξοδος στα Χανιά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, για τη γυναίκα, στάθηκε μοιραία. Ήταν περασμένες τέσσερις τα ξημερώματα της Κυριακής όταν εντοπίστηκε από περαστικό μέσα στην ταραγμένη θάλασσα του Κουμ Καπί λίγα μέτρα μακριά από την Πύλη της Άμμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΣΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Αρχικά ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια το 1ο Λιμενικό Τμήμα Ενετικού Λιμένα ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί .

Τις προσπάθειες των Λιμενικών, συνέδραμαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων που ήταν εκείνοι που τελικά την ανέσυραν, χωρίς τις αισθήσεις της .

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να επαναφέρουν την άτυχη γυναίκα ,ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού.

Η νεκροψία που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της, αναμένεται να διενεργηθεί αύριο στο νοσοκομείο Χανίων.

Άγνωστο παραμένει αν η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο του Κουμ Καπί ή αν είχε κατέβει στην ακτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News