default-image

Η αποκάλυψη Σπυροπούλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Life
Η αποκάλυψη Σπυροπούλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην εκδήλωση "Greece Race For the Cure", αγώνας δρόμου και περίπατος κατά του καρκίνου του μαστού που έγινε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αποκάλυψε για πρώτη φορά στη Ναταλία Γερμανού το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όταν στην ετήσια επίσκεψη της στο γυναικολόγο, ο γιατρός εντόπισε κάτι που έπρεπε να αφαιρεθεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου, και από μικρούς ανθρώπους, και είναι πολύ θετικό! Είχα μια προσωπική εμπειρία, παρ' όλα αυτά και πριν μου συμβεί αυτό πριν από δύο χρόνια, ήμουν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Έμαθα από το σπίτι, από τη μητέρα μου ότι η πρόληψη σώζει. Οπότε είναι κάτι που θα στηρίζω πάντα.

Οι πρώτες στιγμές ήταν πολύ δύσκολες. Με πόναγε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω, σκεφτόμουν τα χειρότερα. Παρ' όλα αυτά με ψυχραιμία και με στήριξη όλα πήγαν καλά. Τότε έκανα και εκπομπή κιόλας, δεν ήθελα να το μοιραστώ. Έτσι ένιωθα. Είχα ένα πρόβλημα στο στήθος! Είχα κι άλλο πρόβλημα με το θυρεοειδή! Πολλές φορές δεν είμαστε σε θέση να μοιραστούμε τα προβλήματά μας, όταν είμαστε μέσα σε αυτά. Εγώ τα έκανα όλα παράλληλα.

Από μια επίσκεψη στον γυναικολόγο και την κλασσική ψηλάφηση που γίνεται στον ετήσιο έλεγχο, ψηλάφησε κάτι. Πέρασα στις επόμενες εξετάσεις που γίνονται κι έπρεπε να μπω να αφαιρέσω κάτι. Το σημαντικό είναι η πρόληψη. Κι εγώ σε πολύ μικρή ηλικία βρήκα κάτι χωρίς να έχω κληρονομικότητα, χωρίς να έχω καταλάβει από μόνη μου» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφήνοντας τους πάντες «άφωνους» αφού οι περισσότεροι είχαν υπόψη τους το πρόβλημα που είχε με τον θυρεοειδή και δεν είχαν ιδέα ότι είχε περάσει κάτι τέτοιο.

Πηγή: zappit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News