default-image

Αθήνα: Εισαγγελέας έφτιαξε την κουρτίνα & γλίστρησε στο κενό

Αθήνα: Εισαγγελέας έφτιαξε την κουρτίνα & γλίστρησε στο κενό

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Παρασκευής ο πολύ γνωστός εισαγγελέας, Επαμεινώνδας Βρακατσέλης. Ο άτυχος άνδρας έπεσε κατά λάθος στο κενό από τον 4ο όροφο με το θάνατο να είναι ακαριαίος.

Ο τραγικός θάνατος

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας και τις καταθέσεις των συγγενών, ο εισαγγελέας βγήκε στις 07:00 το πρωί της Παρασκευής στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια, προκειμένου να «ξεπιάσει» την κουρτίνα που την είχε πάρει ο αέρας. Η καρέκλα κύλησε και ο εισαγγελέας έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο, έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο κορμί του.

Ποιος ήταν ο άτυχος εισαγγελέας;

Επρόκειτο για έναν αδέκαστο λειτουργό της δικαιοσύνης, ο οποίος βρέθηκε στην έδρα σε αρκετές πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη.

 Ήταν εισαγγελέας της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007 αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης ήταν γνωστός για την ακεραιότητα και το ήθος του.

Σύμφωνα με το vrilissianews.gr, οι γείτονές του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για ένα άνθρωπο ευγενικό και καλοσυνάτο, που συχνά βοηθούσε τον συνάνθρωπο με διακριτικότητα.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News