default-image

Μασσαλία: 3 νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό (photos)

Κόσμος
Μασσαλία: 3 νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουλάχιστον τρεις είναι οι νεκροί από την επίθεση αγνώστου με μαχαίρι σε σταθμό τρένου στη Μασσαλία, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο σταθμό Saint Charles του ηλεκτρικού στην πόλη της Μασσαλίας, στην Γαλλία, λίγο πριν τις 4:00 αργά το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, δύο άνθρωποι δέχθηκαν θανάσιμη επίθεση από έναν άντρα, ηλικίας περίπου 25 - 30 ετών, με μαχαίρι, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, μεταδίδει η τηλεόραση BFM TV επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα θύματα ήταν δύο γυναίκες. Το ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, έφερε τραύμα στο λαιμό, ενώ το άλλο στο στομάχι, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας στην Γαλλία.

Ο δράστης της επίθεσης στην συνέχεια, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά των στρατιωτών που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές

Ο άνδρας που σκότωσε σήμερα δύο νεαρές γυναίκες έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Σεν-Σαρλ στη Μασσαλία «είναι γνωστός από τις αστυνομικές υπηρεσίες για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου», δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές στις υπηρεσίες που διεξάγουν τις έρευνες.

«Αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνουμε την ταυτότητα του άνδρα, όμως τα αποτυπώματά του τον εμπλέκουν σε αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου» που έχει διαπράξει με διάφορες ταυτότητες, διευκρίνισε μία από τις πηγές αυτές.

Ο γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ αντέδρασε σήμερα στην επίθεση στη Μασσαλία, της οποίας επελήφθη η αντιτρομοκρατική εισαγγελία, δηλώνοντας στο Twitter πως «παραμένουμε σε επιφυλακή».

«Θυμός και θλίψη για τα θύματα. Υποστήριξη στους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς που μας προστατεύουν», έγραψε επίσης ο Φιλίπ.

"Ο Θεός είναι μεγάλος" φώναξε ο άντρας

Ο άντρας που έκανε την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο άλλων αντρών στην Μασσαλία, φώναξε "ο Θεός είναι μεγάλος," σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Στο μεταξύ, πηγή της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ένας άντρας πυροβολήθηκε από τις στρατιωτικές δυνάμεις, αφού προηγουμένως μαχαίρωσε θανάσιμα έναν άλλον άντρα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας

https://twitter.com/actufr/status/914475497291165697

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News