default-image

Σε δαχτυλίδι "κρύβεται" η απάντηση στο μυστήριο της νεκρής

Κρήτη
Σε δαχτυλίδι "κρύβεται" η απάντηση στο μυστήριο της νεκρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια βέρα που φορούσε η 60χρονη, είναι το μοναδικό στοιχείο που έχουν στη διάθεση τους οι Λιμενικές αρχές για την νεκρή γυναίκα στα Χανιά , αν και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναγράφει κάποιο όνομα ,ούτε ημερομηνία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων αναζητείται το άτομο που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να εξεταστεί.

Βρέθηκε στην ταραγμένη θάλασσα του Κουμ Καπί

Η νυχτερινή έξοδος στα Χανιά για τη γυναίκα, ηλικίας περίπου εξήντα ετών, στάθηκε μοιραία. Ήταν περασμένες τέσσερις τα ξημερώματα όταν εντοπίστηκε από περαστικό μέσα στην ταραγμένη θάλασσα του Κουμ Καπί λίγα μέτρα μακριά από την Πύλη της Άμμου.

Αρχικά ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια το 1ο Λιμενικό Τμήμα Ενετικού Λιμένα ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί . Τις προσπάθειες των Λιμενικών, συνέδραμαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων που ήταν εκείνοι που τελικά την ανέσυραν, χωρίς τις αισθήσεις της .

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού

Διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να επαναφέρουν την άτυχη γυναίκα ,ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού. Η νεκροψία που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της, αναμένεται να διενεργηθεί αύριο στο νοσοκομείο Χανίων.

Άγνωστο παραμένει αν η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο του Κουμ Καπί ή αν είχε κατέβει στην ακτή.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News