default-image

Πετράκης: Συγκινητικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός
Πετράκης: Συγκινητικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης από την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ χαρακτήρισε συγκινητική την παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός:

 

«Ήταν πιστεύω ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες για εμάς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα σε ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή που βρίσκεται. Ήταν μεγάλη η συσπείρωση του κόσμου και ο Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει πράγματα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος. Όλη αυτή η κατάσταση και το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα έγιναν τα πράγματα.

 

Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν πειθαρχημένη, είχαμε καλό αγωνιστικό πλάνο και δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να παίξει και είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Με βάση τη συνολική εικόνα θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να βρει τον δρόμο του. Παίρνουμε τα καλά από αυτό το παιχνίδι και προχωράμε για τη συνέχεια".

 

Για το αν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα η ομάδα του: "Η νοοτροπία και η στάση των παικτών ήταν πολύ καλή. Αυτό συνέβη υπέρ μας όταν παίξαμε στην Τρίπολη. Συμβαίνουν αυτά. Είχαμε ενέργεια και καλή νοοτροπία. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα είναι καλή η επόμενη μέρα για εμάς. Η απόδοσή μας έδειξε ότι δεν μας επηρέασε".

 

Για το δύσκολο πρόγραμμα και το γεγονός ότι δεν σκοράρει η ομάδα: "Με όλες τις ομάδες θα παίξουμε. Πρέπει να αξιολογήσουμε και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια, γιατί παίζαμε χωρίς κυνηγούς μέχρι τώρα. Ήμασταν δημιουργικοί και τα παιδιά έχουν κάνει προσπάθεια. Τη στάση μου την καθορίζει η συνολική λειτουργία της ομάδας. Σίγουρα όταν είμαστε πλήρεις θα ανεβούμε και επιθετικά. Το πρόγραμμα δεν παίζει καμία σημασία. Όλα τα παιχνίδια είναι εύκολα κι όλα είναι δύσκολα".

 

Για το αν αντιμετώπισαν υπεροπτικά τον Παναθηναϊκό με βάση και κάποιες δηλώσεις των παικτών του: "Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που λέτε. Αν πω ότι εγώ πιστεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα δεν είναι υπεροπτικό. Επειδή τα διάβασα προσεχτικά δεν ήταν έτσι. Υπάρχει πάντα σεβασμός και πίστη για τη δουλειά μας κι αυτό που κάνουμε".

 

Για την ατμόσφαιρα του κόσμου του Παναθηναϊκού: "Νομίζω ότι ήταν συγκινητικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ώθηση που μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός για να βρει τον δρόμο του. Στις μεγάλες ομάδες ο κόσμος στα δύσκολα είναι ‘’παρών’’ και στηρίζει. Τον έχουμε ανάγκη να βρει τον δρόμο του".

 

Για την μη απαιτούμενη αντίδραση της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι: "Ο Σολτάνι ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Κόντε έκανε μόνο αυτή τη βδομάδα προπόνηση μαζί μας. Θα είναι παράλογο να περιμένω παίκτη σε απραξία να πατήσουμε κουμπί και να είναι αυτός που πρέπει. Χρειάζονται οι σπουδαίοι παίκτες στήριξη και υπομονή κι εγώ προσπαθώ να τους βοηθήσω για να μας βοηθήσουν".

 

Για το τι θέλει να διορθώσει: "Στο τελευταίο τρίτο της επίθεσης θέλουμε δουλειά. Να γίνουμε πιο δημιουργικοί στο επιθετικό τρίτο".

 

Για το αν προλαβαίνει να διορθωθεί: "Έχουμε παίξει τέσσερα από τα έξι ματς εκτός έδρας. Και στα έξι παιχνίδια που παίξαμε ήμασταν ανταγωνιστικοί και κάναμε προϋποθέσεις. Θα δουλέψουμε παραπάνω".

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News