default-image

Φαγοπότι με... κοντυλιές σήμερα για τους παίκτες του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Φαγοπότι με... κοντυλιές σήμερα για τους παίκτες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Γιώργος Γλυκοκόκκαλος έκανε την εμφάνιση του στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το συγκρότημα του. Όλα αυτά σε ημέρα μπάρμπεκιου για τον ΟΦΗ που εξελίχθηκε σε γιορτή...

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

"Ο Γιώργος, ο οποίος πάντα προσφέρεται για να διασκεδάσει με τους παίκτες του ΟΦΗ, ενδεικτικό της αγάπης του προς την ομάδα, αποδέχθηκε την πρόσκληση κάποιων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, πήρε τη λίρα και το λαούτο του και τραγούδησε με τους παίκτες του ΟΦΗ το «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής», όπου έγινε πανικός!

Μάλιστα κάποια στιγμή ο αρχηγός της ομάδας Μανόλης Μονιάκης, σηκώθηκε για να δώσει το… σύνθημα στους παίκτες και να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει»!

Να σημειωθεί ότι στους δυο καλλιτέχνες δόθηκε από τους παίκτες του ΟΦΗ μια φανέλα του Μονιάκη και του Περογαμβράκη, μετά απο δική τους επιθυμία! Ενώ, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ διασκέδασαν με την ψυχή τους στο μπάρμπεκιου και από τη Δευτέρα ξαναμπαίνουν στα… βάσανα της προετοιμασίας, η οποία μπαίνει στην τελική της φάση, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News