Ειδήσεις

Πλημμύρισε από... κόσμο σήμερα το ιστορικό κέντρο

Η φράση «δεν έπεφτε καρφίτσα» ταιριάζει απόλυτα στο σκηνικό πολυκοσμίας που είχε διαμορφωθεί το πρωί του Σαββάτου στην καρδιά του κέντρου του Ηρακλείου.

Η φράση «δεν έπεφτε καρφίτσα»  ταιριάζει απόλυτα στο σκηνικό πολυκοσμίας  που είχε διαμορφωθεί το πρωί του Σαββάτου στην καρδιά του κέντρου του Ηρακλείου.

Το ιστορικό κέντρο πλημμύρισε από κόσμο, μικρούς και μεγάλους ακόμη και αν πρωταγωνιστούσε η συννεφιά και μία ελαφριά ψύχρα, έχοντας μάλιστα προηγηθεί μία άκρως βροχερή μέρα στο Ηράκλειο.

Πλατεία Λιονταριών, οδός 25ης Αυγούστου, οδός Δαιδάλου, Λεωφόρος Δικαιοσύνης, ήταν  μερικά μονο από τα κομβικά σημεία που είχαν την τιμητική τους.

Ακόμη και αν ο καιρός, προσπαθεί να μας βάλει σε φθινοπωρινό κλίμα, το Σάββατο είναι μέρα χαλάρωσης για τους περισσότερους και εφόσον έχουν απαλλαχθεί από υποχρεώσεις και καθημερινή ρουτίνα, δεν αφήνουν να πάει χαμένη η ευκαιρία για έναν περίπατο στα Λιοντάρια, απολαμβάνοντας παράλληλα καφέ και στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Φορώντας ένα πανωφόρι και με μία ομπρέλα στο χέρι κάποιοι εξ αυτών, η σημερινή μέρα έδωσε παράλληλα την ευκαιρία στους καταναλωτές  να πραγματοποιήσουν και τις αναγκαίες αγορές τους .

Β.Μ

φωτογραφία :  Elidon Frangu

Σχόλια