default-image

Πήγαν στην βάφτιση με εκατοντάδες κιλά τρόφιμα & δωροεπιταγές

Ηράκλειο
Πήγαν στην βάφτιση με εκατοντάδες κιλά τρόφιμα & δωροεπιταγές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντί για δώρα ή χρήματα στη συγκεκριμένη βάφτιση οι γονείς ζήτησαν από τους καλεσμένους, τρόφιμα και επιταγές από σούπερ μάρκετ για να δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Η ανταπόκριση δικαίωσε τις προσδοκίες της οικογένειας και τα συναισθήματα δύσκολο να περιγράφουν  τόσο από την οικογένεια που προχώρησε στην αξιοθαύμαστη αυτή ενέργεια , τους καλεσμένους που προχώρησαν στην ενέργεια αυτή δίχως δεύτερη σκέψη, αλλά και τα μέλη της Κίτρινης Αποστολής τα όποια για μία ακόμη φορά έγιναν αποδέκτες του νέου αυτού κύματος αγάπης μαζί με το Σύλλογο Ηλιαχτίδα.  

Εξίσου ωστόσο συγκινητικά τα λόγια του αδερφού της νεοφώτιστης ο οποίος μαζί με το μπαμπά του διένειμαν τα πράγματα στην Κίτρινη Αποστολή

Το αγόρι λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά : Μπαμπά όταν μεγαλώσω θέλω να έχω πολλά λεφτά να παίρνω κάθε μέρα παιχνίδια και φαγητό σ όλα τα παιδιά του κόσμου....και ας μην έχω μετά λεφτά εγώ!!

Αξιζει να σημειωθεί ότι από τη βάφτιση συγκεντρώθηκαν : 100 κιλά ζυμαρικά, 22 κιλά όσπρια, 30 κιλά ρύζι, περίπου 20 κιλά  κονσέρβες ντοματάκια, 4 κιλά μέλι, 22 κιλά αλεύρι, 15 κιλά ζάχαρη,5 κουτιά corn flakes, περίπου 40 κουτιά εβαπορέ, 18 συσκευασίες πορτοκαλάδας, 11 κουτιά φρυγανιάς, 14 κουτιά μπισκότα και 30 συσκευασίες παιδικών τροφών. Και όλα αυτά μαζί με δωροεπιταγές...885€.

Η ανάρτηση της Κίτρινης Αποστολής έχει ως εξής:

Υπάρχουν στιγμές σε αυτή τη ζωή που νοιώθεις πραγματικά περήφανος για κάποια σπουδαία γεγονότα που γίνονται!!!

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι η δεύτερη φορά που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα (Είχαν πραγματοποιήσει ακριβώς το ίδιο στην βάπτιση του δεύτερου τους γιού.). Ζήτησαν λοιπόν απο τους καλεσμένους τους αντί για δώρα ή χρήματα να φέρουν τρόφιμα και επιταγές από σουπερμάρκετ για να δοθούν στις οικογένειες της Κίτρινης Αποστολής!!Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες!!100 κιλά ζυμαρικά..22 όσπρια, 30 ρύζι.. Περίπου 20 κονσέρβες ντοματάκια, 5 κουτιά corn flakes περίπου 40 κουτιά εβαπορέ, 4 κιλά μέλι, 22 κιλά αλεύρι, 15 κιλά ζάχαρη, 18 συσκευασίες πορτοκαλάδας, 11 κουτιά φρυγανιάς, 14 κουτιά μπισκότα και 30 συσκευασίες παιδικών τροφών.... Συν δωροεπιταγές...885€!!! Τα πράγματα μας τα έφερε ο μπαμπάς της μικρής με το μεγάλο γιο του!!! Τα λόγια του γροθιά στο στομάχι για την σημερινή κοινωνία!!!...........Μπαμπά όταν μεγαλώσω θέλω να έχω πολλά λεφτά να παίρνω κάθε μέρα παιχνίδια και φαγητό σ όλα τα παιδιά του κόσμου....και ας μην έχω μετά λεφτά εγώ!!! Όταν ακούς τέτοια λόγια από το στόμα ενός 5χρονου ,μπορείς να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο!!

ΥΓ. Εκ μέρους των γονιών , ευχαριστούν την κίτρινη αποστολή και όλους όσους στερούνται χρόνο από τα παιδιά τους, την ζωή τους και τον χρόνο τους για να βοηθήσουν παιδιά για να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι και να είναι μόνο χαμογελαστά όσο είναι δυνατόν!!!!

Παιδιά να σας ζήσει η μικρή Εύα όπως και τα άλλα σας παιδιά!!!!

Με εκτίμηση

Κίτρινη Αποστολή.

 Η πρόσκληση της βάφτισης της μικρής Εύας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News