default-image

Άρωμα πράσινου μήλου για τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο!

Αθλητισμός
Άρωμα πράσινου μήλου για τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα έχει ειδικό σασπένς το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στα "Δύο Αοράκια", στις 12 Οκτωβρίου για την Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπασκόνια.  

Έτσι κι αλλιώς, έτσι μπορεί να εκτιμηθεί, αφού προηγείται το ντέρμπι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν  με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τον περυσινό τους δήμιο στα πλέι οφ της Basket League, Παναθηναϊκό, στο άδειο ΣΕΦ λίγες μέρες νωρίτερα στις 8 Οκτωβρίου (19:30), από την ευρωπαϊκή μάχη της Κρήτης.

Αν ο Ολυμπιακός έλθει στο Ηράκλειο έχοντας νικήσει τον "αιώνιο" αντίπαλό του, θα ανέβουν πολύ οι στροφές και οι διαθέσεις στον φίλαθλο κόσμο του, όσο κι αν το παλατάκι γεμίσει από τους λάτρεις ζωντανών ανώτερων παραστάσεων.

Στην περίπτωση όμως που ηττηθεί, εκείνο που συζητιέται, είναι αν έλθει ολόκληρος και... "σφαιράτος" όπως τον ξέρουμε!

Ου μπλέξεις στο ποδόσφαιρο με δικαστήρια

Δυο μέρες παρέμεινε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογου  για δύο δικαστικές υποθέσεις, στη μία κατηγορούμενος από αγωγή, μήνυση του Αχιλλέα Μπέου για συκοφαντική δυσφήμιση για όσα είχε πει στις συνελεύσεις της ΕΠΟ το 2010-11 για τα "ύποπτα" παιγνίδια  και στην άλλη ως μάρτυρας υπεράσπισης στην Κάρτα Υγείας της ΕΠΟ.

 Άνευ αντικρίσματος, πάντως, αφού και οι δύο υποθέσεις, πήραν αναβολή. Ταλαιπωρία, τζάμπα χρόνος και χρήμα! Για την πρώτη υπόθεση, η εκτίμηση των συνηγόρων του Τζώρτζογλου, για την αναβολή είναι ότι ο κ. Μπέος «δεν ήθελε σε αυτή τη φάση να δημιουργηθεί ένταση, ενόψει της εκδίκασης του Κοριόπολις, όπου είναι κατηγορούμενος».

Για την περιβόητη Κάρτα Υγείας, δεν κατέθεσε κανείς μάρτυρας υπεράσπισης και η επανάληψη της διαδικασίας, ορίστηκε από το δικαστήριο στις 7 Νοεμβρίου, οπότε ο κ. Τζώρτζογλου θα χρειαστεί να δώσει ξανά παρών. Εκείνο που έμεινε πάντως ήταν οι συναντήσεις του με παλιούς (και κατηγορούμενους για την Κάρτα Υγείας) προέδρους της ΕΠΟ, όπως ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο Γιώργος Σαρρής και ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Μεταξύ και άλλων παλιών και νέων παραγόντων έγιναν πάντως πολλές συζητήσεις για τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι αυτό λένε σοφά: "Ου μπλέξεις στο ποδόσφαιρο με δικαστήρια"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News