default-image

Αυτό που θέλουμε πιο πολύ, το κάνει ο Πανιώνιος!

Ποδόσφαιρο
Αυτό που θέλουμε πιο πολύ, το κάνει ο Πανιώνιος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθή παρατήρηση στα τελευταία ενημερωτικά δελτία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: «Η δύναμη του ΟΦΗ είναι πολύ μεγαλύτερη από τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας, που έχουν διατεθεί». Ε, ναι, μην τα θέλουμε… όλα δικά μας!

Μια χαρά το πάνε. Μαθαίνουμε ότι ετοιμάζουν θέσεις στην Ομοσπονδία για τους "ΠΔΕίτες" Δρόσο, Φιλιππούση και Μπάτζη. Με αμοιβές φυσικά και αξιολογώντας την τεράστια προσφορά τους στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, φυσικά επίσης. Θα το τολμήσουν κι αυτό στο όνομα της επανάστασης;

Την ώρα που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το έχουν στην άκρη, τους διαιτητές απλήρωτους και το πρωτάθλημα της Football League να το φτύνουν κι οι μύγες, ως διοργάνωση.

Είναι εντυπωσιακό ότι η ΑΕΚ στα τρία τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια, με Μπριζ και Αούστρια Βιέννης εντός έδρας και Ριέκα εκτός, έχει πετύχει συνολικά επτά γκολ, έχοντας "βγάλει" συνολικά 49 τελικές προσπάθειες, έχοντας τις ευκαιρίες , για να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ.

Τα ευρωπαϊκά στατιστικά που αναδείχτηκαν χθες για την «Ένωση» από τους «ειδικούς» των αριθμών, ήταν έξοχα και ατομικά, αφού οι Μάρκο Λιβάγια, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αντρέ Σιμόες έχουν πετύχει από δυο γκολ!

Νάτον και πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Βασίλης Κωνσταντίνου, στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας των "πρασίνων". Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, αντιμετωπίζει μια πρόκληση που του προσφέρεται, για να δει όλα όσα δεν έχει δει, από την πολύχρονη και ποικίλη ιστορία του στο ποδόσφαιρο.

Όμορφο και ελπιδοφόρο ποδοσφαιρικά αυτό που επιτυγχάνει ο Πανιώνιος, να είναι η νεότερη ομάδα στην Ελλάδα και η 100η στην Ευρώπη, με μέσο όρο ηλικίας 25,35 ετών. Μπορεί η Στυλ Καμιάνσκε από την Ουκρανία να είναι η μικρότερη όλων στην γηραιά ήπειρο (21,7), αλλά στα 5 μεγάλα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, οι δείκτες διαφοράς είναι μικρότεροι.

Ή Λιλ έχει μέσο όρο 22,9, ενώ η πιο νεανική της Premier League, Νιούκαστλ, βρίσκεται 13 θέσεις πίσω από τον Πανιώνιο!

Παρότι σταμάτησε στα ημιτελικά, γνωρίζοντας την ήτττα 2-0 (6-3, 6-2) από την Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσιά(νο.20 στον κόσμο) η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη ήταν σημαντική στο τουρνουά Wuhan Open της Κίνας.

Έπεται συνέχεια για την ελληνίδα τενίστρια η οποία αναμένεται να δει το όνομά της μέσα στην πρώτη 50άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Η πρεμιέρα στη Γ΄εθνική και οι πρώτες εμφανίσεις των κρητικών ομάδων ποδοσφαίρου, είναι αδιαμφισβήτητα ξεχωριστός πόλος ενδιαφέροντος για την εκπομπή «Extra Sports» που ξεκινά την Κυριακή από την Κρήτη TV!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News